חורף…
קר…
גשם…
מה יותר מפנק מעוגיות שקדים חלביות לצד כוס קפה חמה?
בואי תכירי עוגיות קלות להכנה, אבל טעימות ממש,
עוגיות חלביות מחומרים שיש תמיד בבית : )
עוגיות חמאה ושקדים מולבנים:
לעוגיות:
200 גר' חמאה
רבע כוס סוכר חום
3/4 כוס א.סוכר
2 חלמונים
כפית ת.וניל
3/4 כוס שקדים טחונים
כוס וחצי קמח
כפית וחצי א.אפיה
לציפוי:
שקדים מולבנים פרוסים
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לערבב הכל
ליצור עיגולים ולגלגל בתוך שקדים מולבנים פרוסים למעוך מעט,
לאפות כ 10 דקות
ולפזר א.סוכר לאחר האפייה.
יש לשים סימן היכר כדי שידעו שזה חלבי,
כמו לשים חתיכת שוקולד לבן מעל וכו'.
![](https://shvirega.co.il/wp-content/uploads/2024/11/WOLMANS.gif)
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>
התמונה להשראה בלבד.
2 Responses
מחאה מומסת או קרה?
בד"כ מתכוני עוגיות חמאה הן עם חמאה רכה לכיוון המומסת. אישית עשיתי עם רכה ויצא מדהים. תודה!