איזה כיף שאת איתנו : )

עוגיות חמאה ושקדים – חלבי!

וולמנס אירועים

חורף…

קר…

גשם…

מה יותר מפנק מעוגיות שקדים חלביות לצד כוס קפה חמה?

בואי תכירי עוגיות קלות להכנה, אבל טעימות ממש,

עוגיות חלביות מחומרים שיש תמיד בבית : )

עוגיות חמאה ושקדים מולבנים:

לעוגיות:

200 גר' חמאה

רבע כוס סוכר חום

3/4 כוס א.סוכר

2 חלמונים

 כפית ת.וניל

3/4 כוס שקדים טחונים

כוס וחצי קמח

כפית וחצי א.אפיה

לציפוי:

שקדים מולבנים פרוסים

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

לערבב הכל

ליצור עיגולים ולגלגל בתוך שקדים מולבנים פרוסים למעוך מעט,

לאפות כ 10 דקות

ולפזר א.סוכר לאחר האפייה.

יש לשים סימן היכר כדי שידעו שזה חלבי,

כמו לשים חתיכת שוקולד לבן מעל וכו'.

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>

התמונה להשראה בלבד.

2 Responses

  1. בד"כ מתכוני עוגיות חמאה הן עם חמאה רכה לכיוון המומסת. אישית עשיתי עם רכה ויצא מדהים. תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

עיצוב שולחן

בית באווירת חנוכה : )

שבי רגע

התגובות המרתקות ביותר השבוע –

תצמחו עלינו

טבע מרפא 4: צמחי מרפא חלק שני – צמחים מדכאי חרדה ודיכאון

אודל אלי

על הא ועל דאדא

הסוכה של רוחמה – עשרות שעות של עבודה!

מרים ליפשיץ