האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

אגסים מבושלים – מנה אחרונה לפסח ולכל השנה

שבי

אגסים

כשנמאס מכל השוקולד והפחמימות של פסח – עוברים לפירות.

מנה אחרונה שמכילה אגסים – לפסח ולכל השנה.

מה צריך?

6 אגסים קלופים

חצי כוס יין אדום

חצי כוס מים

רבע כוס מיץ לימון

4 כפות סוכר

קורט קינמון

מה עושים?

מרתיחים את הנוזלים, ומבשלים את האגסים עד להתרככות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

גם את רוצה למכור בסרט?

אולי יעניין אותך גם?

מתלבשת עם רותה

לפני לידה? עוד המלצות לבגדים בשבילך

רותה

על ריפוי ועל עיסוק

מוכנות לכיתה א' – טיפים מעשיים

קיקי שפיגלמן

מטבח

לבריאות!

מה זה רה-אורגניזציה? צעד 2 למטבח בריא

יעל קנייבסקי

יש לך רעיון לתעסוקה בנופש משפחתי מורחב?

מירי

שירי שרה שיר

ההופעה הראשונה שלי

שירי נשיא