"תני לי רעיון מעניין מה עושים עם חזה עוף",
"נמאס משניצלונים… מה עוד אפשר לעשות כתוספת/עיקרית מעניינת"?
אז מה באמת?
הנה רעיון קצת שונה:
שניצלונים בטמפורה כתוספת או כמנה עיקרית –
חזה עוף חתוך לשניצלונים מצופה בבלילה.
הבלילה:
1 כוס קמח
2 כפות שמן
2 ביצים
1/2 כוס מים
2 כפות פפריקה
1/2 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
לצפות את השניצלים היטב – ולטגן.
לאחר מכן מכינים את הרוטב:
רוטב:
לטגן בצל קטן ואז להוסיף:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס קטשופ
1 כפית מיץ לימון
1 כף חרדל
לבשל עד שמתעבה קצת,
להגיש את השניצלונים ליד הרוטב –
לטעום מהר לפני שיגמר : )
בתיאבון!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>
4 Responses
תודה!
האם הציפוי מתקבל פריך וקריספי?
האם עובר טוב הקפאה או קירור (וחימום לפני ההגשה)?
לגבי השניצלים יוצא פריך,
וטוב בהקפאה וממש מוצלח.
האם אפשר להכין במכשיר אייר פריי כמו שניצל או חייב טיגון?
לא חייב טיגון