ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

רבע לשבע עשיר מאוד

וולמנ'ס אירועים

חטיף שוקולד ואגוזים טעים, קראנצ'י ומרשים – ללא מאמץ מיותר

מרכיבים:

  • 1.5 חבילות ביסקוויטים פתי בר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם חמאה
  • ½ כוס סוכר
  • כ-1.5 כוסות תערובת עשירה – אפשר לגוון מבין הסוגים הבאים:
    • מיני קליק
    • לוז גרוס
    • שבבי פקאן
    • קשיו גרוס
    • שקדים מולבנים
    • ברס בוטנים
      (לא חובה הכל – אפשר לבחור שילוב לפי הטעם)

אופן ההכנה:

  1. חימום תנור – חממי תנור ל-180 מעלות.
  2. סידור בסיס – רפדי תבנית בנייר אפייה וסדרי את הביסקוויטים בשכבה אחידה.
  3. הכנת סירופ חמאה – המיסי את החמאה עם הסוכר בסיר קטן עד שהתערובת חלקה.
  4. הברשה ואפייה – הברישי את הביסקוויטים בתערובת וכניסי לתנור לאפייה של כ-5 דקות.
  5. שוקולד – הוציאי את התבנית, השאירי את התנור דולק. פזרי את קוביות השוקולד מעל הביסקוויטים.
  6. המסת שוקולד – החזירי לתנור לחום נמוך (100 מעלות) לעוד 1–2 דקות, עד שהשוקולד נמס.
  7. מריחה וקישוט – הוציאי מהתנור, מרחי את השוקולד באופן אחיד מעל הביסקוויטים, ופזרי מעל את תערובת האגוזים והקראנץ'.
  8. הקפאה – הקפיאי כחצי שעה להתייצבות.
  9. הגשה – חתכי לריבועים או מלבנים והגישי.

  • שומרים במקפיא או במקרר בקופסה סגורה.
  • מתאים כקינוח קליל לאירוח או לפינוק ביתי.
  • אפשר לשדרג עם טיפות שוקולד לבן או קצפת מעל.

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

דרימי H14 ב-1750 ש"ח בלבד?😲 כן!!! תשאירי את הפרטים פה ויחזרו אלייך מלווינגר מוצרי חשמל >>>

יושבת רגע? תחטפי פרק תהילים על הדרך, בשבילך, בשביל המשפחה שלך, בשביל עם ישראל כולו >>>

אולי יעניין אותך גם?

ממומן

גוף-נפש

מה יש באמת בלחם שאת אוכלת, את יודעת?

מונבטים

מתיידדת עם העו"ש

איך לבקש נכון העלאת שכר?

נחמה פרל

חכמת ההמונות

טיפוח עור הפנים – איך עושים את זה?

שרית

מטיחה שירה

צוחקת מתוך ההריסות (קצת צחוק בימים קשוחים)

אפרת אבוקסיס