איזה כיף שאת איתנו : )

אגסים מבושלים – מנה אחרונה לפסח ולכל השנה

שבי

אגסים

כשנמאס מכל השוקולד והפחמימות של פסח – עוברים לפירות.

מנה אחרונה שמכילה אגסים – לפסח ולכל השנה.

מה צריך?

6 אגסים קלופים

חצי כוס יין אדום

חצי כוס מים

רבע כוס מיץ לימון

4 כפות סוכר

קורט קינמון

מה עושים?

מרתיחים את הנוזלים, ומבשלים את האגסים עד להתרככות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

קניות

WIGBOX – החברה הראשונה והגדולה בארץ ששמה סוף למחירי הפאות ההזויים!

בשיתוף WIGBOX

חכמת ההמונות

הילדים שלי קוראים רק קומיקס, מה עושים?

ברוריה

סיפורי יום יום

רשמים מערב לביבות, ולמה טרופיות זה מאסט

הניה שוורץ

סיפורי יום יום

סט משפחתי – האחדות לא רק בבגד

הניה שוורץ