"תני לי רעיון מעניין מה עושים עם חזה עוף",
"נמאס משניצלונים… מה עוד אפשר לעשות כתוספת/עיקרית מעניינת"?
אז מה באמת?
הנה רעיון קצת שונה:
שניצלונים בטמפורה כתוספת או כמנה עיקרית –
חזה עוף חתוך לשניצלונים מצופה בבלילה.
הבלילה:
1 כוס קמח
2 כפות שמן
2 ביצים
1/2 כוס מים
2 כפות פפריקה
1/2 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
לצפות את השניצלים היטב – ולטגן.
לאחר מכן מכינים את הרוטב:
רוטב:
לטגן בצל קטן ואז להוסיף:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס קטשופ
1 כפית מיץ לימון
1 כף חרדל
לבשל עד שמתעבה קצת,
להגיש את השניצלונים ליד הרוטב –
לטעום מהר לפני שיגמר : )
בתיאבון!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>
תגובה אחת
תודה!
האם הציפוי מתקבל פריך וקריספי?
האם עובר טוב הקפאה או קירור (וחימום לפני ההגשה)?