האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

התחליף האולטימטיבי לשניצלונים מטוגנים: הטמפורה

וולמנ'ס אירועים

"תני לי רעיון מעניין מה עושים עם חזה עוף",

"נמאס משניצלונים… מה עוד אפשר לעשות כתוספת/עיקרית מעניינת"?

אז מה באמת?

הנה רעיון קצת שונה:

שניצלונים בטמפורה כתוספת או כמנה עיקרית

חזה עוף חתוך לשניצלונים מצופה בבלילה.

הבלילה:

1 כוס קמח

2 כפות שמן

2 ביצים

1/2 כוס מים

2 כפות פפריקה

1/2 כפית מלח

1 כפית אבקת אפיה

לצפות את השניצלים היטב – ולטגן.

לאחר מכן מכינים את הרוטב:

רוטב:

לטגן בצל קטן ואז להוסיף:

1 כוס מים

3/4 כוס סוכר חום

3/4 כוס קטשופ

1 כפית מיץ לימון

1 כף חרדל

לבשל עד שמתעבה קצת,

להגיש את השניצלונים ליד הרוטב –

לטעום מהר לפני שיגמר : )

בתיאבון!

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>

תגובה אחת

  1. תודה!
    האם הציפוי מתקבל פריך וקריספי?
    האם עובר טוב הקפאה או קירור (וחימום לפני ההגשה)?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

אולי יעניין אותך גם?

חכמת ההמונות

הרטבת לילה – מה את יודעת בנושא?

רחלי, אפרת

מדברות יהדות

עשרת ימי תשובה בשבי רגע, המלצה יומית לשיר/ 3

שבי

נותנת מקום

פרק 33: עזרה טכנית

שרי וולך

חכמת ההמונות

הילדה שלי עדיין בוכה כל בוקר…

אפרת