האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

מתכון לשבת: פילה סלמון בפפריקה ובצל

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

מתכון מרשים, קלי קלות וטעים ביותר.

רצוי להשתמש בסלמון טרי, או לפחות בסלמון נורווגי איכותי, התוצאה שתתקבל תהיה משובחת ביותר.

כמו בכל דג, חשוב ביותר להקפיד על זמני אפייה, 11-12 דקות לא יותר, על מנת שלא לייבש את הדג.

החומרים הדרושים:

1 ק"ג פרוסות פילה סלמון עדיף טרי

1 בצל קצוץ

חצי כוס שמן או שמן זית

2 כפות פפריקה מרוקאית או פפריקה מתוקה

חצי כפית כמון

רבע כפית פפריקה מעושנת – לבחירה

3 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הבצל והשום עם השמן והתבלינים, משאירים כחצי שעה לספיגת טעמים.

2. מסדרים את פרוסות הדג בתבנית, יוצקים את הרוטב מעל הדג .

3. מחממים את התנור ל – 220 מעלות, מכניסים את הדג, ואופים 11-12 דקות בלבד. מוצאים מיד מהתנור.

לחימום בשבת, יש לחמם על כלי שני בלבד.

לכבוד שבת קודש!

מסקרן אותך לגלות את הסודות של השפים הגדולים?

אם את –
– שואפת לפתח את הבישול הביתי לרמת גורמה תוך רכישת פרקטיקה נרחבת בתחום
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מרהיבות במטבח
– חולמת להגיש לשולחן את אומנות הבישול במיטבה
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך
זה בדיוק בשבילך!
קורס בישול גורמה לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי
.

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
לפניה דרך הוואטסאפ >>>
או חייגי ישירות למשרד – 02-652-2227 לאה נחמני

צילום: שושי גרינוולד

2 Responses

  1. תיבול טוב, שיתחבר טוב עם הדג ייספג בתוכו, מצא חן בעיני טמפ׳ גבוהה וזמן קצר,
    אאמץ מתכון זה ואשמח לעוד מתכונים.
    אני משתמש רק בסלמון טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

גם את רוצה למכור בסרט?

אולי יעניין אותך גם?

מתלבשת עם רותה

לפני לידה? עוד המלצות לבגדים בשבילך

רותה

יצירה של אליהו בוקסר

על כנפי מלאכים: יצירותיו של אליהו בוקסר

ד"ר נורית סרקיס בנק

מדברות יהדות

זמן אלול בשבי רגע/ המלצה יומית לשיר 5

שבי

יושבת רגע

קייטנת בין הזמנים של שבי רגע תשפ"ד: חוברת צביעה במתנה 😊

שבי רגע

ציור אמנתי של נתן קופר

סיכוי שני לאהבה

ד"ר נורית סרקיס בנק