ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

פשטידת תפוחים ותותים פסחית

החומרים למלית:

7 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות

חצי כוס סוכר

2 כפות מיץ לימון

חצי כפית קינמון

250 גרם תותים מרוסקים (לא חובה אך משדרג)

החומרים לבצק פירורים:

2.5 כוסות קמח תפוא

3/4 כוס סוכר

1 ביצה

כוס שמן

100 גר' אגוזים טחונים

1 סוכר וניל

הוראות הכנה

לערבב את כל חומרים של בצק הפירורים,

ולשטוח חצי מהכמות על תבנית עגולה בגודל בינוני.

לערבב את כל חומרי המלית,

לשפוך מעל תחתית הבצק שבתבנית,

ולפזר מעל את בצק הפירורים שנותר.

לאפות על חום בינוני – 180 מעלות לחצי שעה.

(התמונה להשראה בלבד)

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה שיהיה ערב מושלם? מחפשת סדנא לבת מצווה? בית ספר? מפגש גיבוש? 10% על סדנאות האמנות בהרמוניה! את חייבת לראות!

אולי יעניין אותך גם?

מטבח

ארוחה קלילה לערב פסח: חזה עוף בתנור

מירי וקסברגר

0

וו'למנס

חטיף פררו רושה (מעולה למשלוח מנות יוקרתי!) לצד גלידת מוס נוגט

וו'למנס אירועים

חכמת ההמונות

מה את נותנת לאכול ביום שישי?

נועה

חכמת ההמונות

האף שלה כל הזמן נוזל

גילי