החומרים למלית:
7 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות
חצי כוס סוכר
2 כפות מיץ לימון
חצי כפית קינמון
250 גרם תותים מרוסקים (לא חובה אך משדרג)
החומרים לבצק פירורים:
2.5 כוסות קמח תפוא
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
כוס שמן
100 גר' אגוזים טחונים
1 סוכר וניל
הוראות הכנה
לערבב את כל חומרים של בצק הפירורים,
ולשטוח חצי מהכמות על תבנית עגולה בגודל בינוני.
לערבב את כל חומרי המלית,
לשפוך מעל תחתית הבצק שבתבנית,
ולפזר מעל את בצק הפירורים שנותר.
לאפות על חום בינוני – 180 מעלות לחצי שעה.
(התמונה להשראה בלבד)
תגובה אחת
חצי שעה מספיקה לתפוחים לא מבושלים ?