עכשיו עוד נעים פה, אבל עוד שבוע מתחילה פה התקררות רצינית שתדרוש מרקים טעימים ומחממים…
אז הנה מתכון מעולה למרק אפונה.
האמת שמה ששבה את ליבי היה בעיקר הלחמניות המהירות במחבת,
מעולה לשליחה של הילדים למוסדות הלימוד עם מאפה בית זריז וחם…
שימי לב – מכיוון שהלחמניות חלביות, נראה שהלכתית צריך ליצור אותם בצורה שונה מהרגיל כדי להזכיר שמדובר בלחם חלבי.
שיהיה חורף חם : )
6 Responses
המתכון נראה טוב מאוד אבל
מה הקטע הזה עם הקשת בענן באמצע
לא מריח לי בכלל!
באמת מוזר הקטע הזה עם הקשת בענן וגם לא אהבתי לראות איך היא ערבבה את התערובת של הלחמניות עם הידיים
נראה מגרה,
איך ממירים יוגורט ללחמניות פרווה?
נראה קל להכנה כל הכבוד!!
מה הבעיה עם הקשת בענן?
סוג של גיוון… עד שיתבשל…
לא הבנתי מה מוזר?
המרק יצא מושלם
עשיתי כמות כפולה!!!