ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

חזה עוף עם ברוקולי

וולמנ'ס אירועים

מנה אנינת טעם ומשובחת במיוחד!

רכיבים:

  • 1 פרפר חזה עוף חתוך לקוביות
  • קמח תפו"א – לציפוי
  • ¼ כוס שמן קנולה
  • 2 שיני שום – כתושות
  • חבילה אחת של ברוקולי קפוא כ-700 גר'
  • 3 גמבות – חתוך לקוביות

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב סויה
  • 5 כפות דבש
  • 6 כפות מים
  • 3 כפות חומץ (עדיף חומץ אורז אם אין אז רגיל)
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית קמח תפו"א + 1 כפית מים (מעורבבים)

אופן ההכנה:

  1. הכנת חזה העוף
    בקערה, לצפות את רצועות חזה העוף בקמח תפו"א.
    במחבת גדולה, לחמם ¼ כוס שמן ולטגן את השום הכתוש עד הזהבה קלה.
  2. טיגון העוף
    להוסיף למחבת את חזה העוף המצופה ולטגן עד שהחתיכות משנות את צבען ללבן.
  3. הוספת הירקות
    להוסיף למחבת את הברוקולי והגמבה, ולטגן קלות יחד כמה דקות.
  4. הוספת הרוטב
    בקערית, לערבב את כל מרכיבי הרוטב. לשפוך למחבת, לערבב היטב ולהביא לרתיחה עדינה.
    לבשל עוד כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך והעוף ספוג בטעמים.

בתאבון

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>

תגובה אחת

  1. ניסיתי את המתכון.
    מעדן!!
    אני מכינה הרבה חזה עוף בכל מיני צורות
    כבר הרבה זמן לא קיבלתי מתכון שונה ומוצלח כ"כ (הרבה מתכונים חדשים שמציעים לי דומים מאוד למתכונים קיימים ואין הרבה הבדל בטעם). הטעם – משהו מיוחד.
    הכנתי מגש חזה וכולו התחסל בסעודת שבת למרות שחוץ ממנו הכנתי גם עוף ותוספות נוספות.
    תודה רבה.
    אשמח בעוד מתכונים מוצלחים כ"כ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה שיהיה ערב מושלם? מחפשת סדנא לבת מצווה? בית ספר? מפגש גיבוש? 10% על סדנאות האמנות בהרמוניה! את חייבת לראות!

אולי יעניין אותך גם?

חכמת ההמונות

כאב פיזי בפה שמקשה על הדיבור, מכירה?

רחלי

0

סיפורי יום יום

תאונה ודיון בצידה

הניה שוורץ

TEMU

תכשיטים לילדות מ-TEMU

בתיה דויטש

5 על ילדים

5 על חול המועד וילדים

יראת נתנזון