החומרים:
לקרקר:
4 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2 1 כפיות מלח
1/3 כוס סוכר
1/4 1 כוסות מים חמים
1 אבקת אפיה
3/4 כוס שומשום
או 1/2 כוס שומשום + תבלין פיצה / אורגנו או זעתר
אופן ההכנה:
ללוש, לרדד דק
לחלק ל-3
כל חלק מרדדים למשטח דק על תבנית תנור הפוכה (גב התבנית), מרופדת בניר אפיה.
בעזרת סכין חדה, לסמן ולחתוך פסים ברוחב של כ-3 ס"מ, וכל פס לחתוך ל-2 או 3 (תלוי באורך הקרקר הרצוי).
לאפות על חום של 180 מעלות כ-12 דקות להזהבה בלבד, זהירות – נשרף מהר.
רוטב פיצה:
4 כפות רסק עגבניות
2 כפות מיונז
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כמון
1/2 כפית אורגנו
3 שיני שום כתושות או כף אבקת שום
1 כף סוכר
בין 1 ל- 3/4 כוס מים
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים, בבלנדר או במעבד מזון.
רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים / סדנאות לקבוצות?
קורסי פטיפורים / סדנאות לקבוצות בכל רחבי הארץ.
כתבי לי ל: a0527603117@gmail.com
ניפגש : )
מירי
תגובה אחת
ממש מענין הכמון ברוטב פיצה, הוא לא משתלט מידי על הטעם?