האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

ביסקוטי ביתי מפנק

וולמנס אירועים

מתכון ששווה להכיר : )

ביסקוטי, מכירות?

מדובר על עוגיות מיוחדות שאופים פעמיים, שווה את ההשקעה!

רוצה לנסות? מומלץ להגיש ליד כוס תה חם ומפנק : )

החומרים:

כוס סוכר

כוס שמן

כפית תמצית וניל

3 ביצים

4 כוסות קמח

1.5 כפית אבקת אפיה

חצי כוס שוקולד צ'יפס

חצי כוס שקדים מולבנים

חצי כוס קוקוס

חמוציות

שליש כוס דלעת – לא חובה

שליש כוס חמניות – לא חובה

לערבב את הכל ולחלק ל-2 כיכרות לרוחב

לאפות את הכיכרות על 180 מעלות חצי שעה

להוציא מהתנור ולפרוס מיד עם סכין חדה, כל פרוסה בעובי של אצבע,

ואז לאפות שוב את הפרוסות השטוחות בתנור לעוד 10 דקות.

בתאבון!

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>

התמונה להשראה בלבד.

7 Responses

    1. נכון
      הכוונה גרעיני דלעת וגרעיני חמניות, שליש כוס מכל סוג

  1. דרך אגב, חייבת להודות- שפעם התארחתי אצל משפחה אמריקאית, הם הגישו לנו מהעוגיות ומאז אני מחפשת אותן בלי לדעת את שמן כך שלא מצאתי… שמחה מאוווווווד שסוף סוף אוכל להכין אותן!!!! תודה!!

  2. לא הבנתי איך מעצבים אותן לכיכרות בתבניות אינגליש? או מה?
    וחמוציות כמה לשים?

    1. זה בצק של עוגיות, לא בלילה נוזלית
      מה הבעיה לעצב לכיכרות?

  3. השוקולד למעלה שבתמונה.
    מתי שמים אותו? מה הוא מכיל וכמויות?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

רצוף אהבה

"אמא, היא נהייתה מוזרה…"

בתיה

מחפשת עבודה

אישה שלא רוצה העלאה במשכורת

שרי שטרן

מתיידדת עם העו"ש

למה את מפחדת לראות את ההוצאות שלכם? מה את חוששת לראות?

נחמה פרל

מדברות יהדות

זמן אלול בשבי רגע – המלצה יומית לשיר/ 15

שבי