האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

טראפלס שוקולד משובחים

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

טראפלס

הטראפלס המושלמים האלו מקבלים את הטעם והארומה המופלאה שלהם מתה הצאי קרמל המלוח או ארל גריי.

ניתן להכין אותם חלביים עם שמנת מתוקה או פרווה עם שמנת צמחית/ קרם קוקוס.

הטעם מיוחד והארומה מופלאה שווה.

החומרים הדרושים: (20-30 טראפלס תלוי בגודל)

300 גרם שוקולד מריר

150 מ”ל שמנת מתוקה 38%, או קרם קוקוס לגרסה פרווה

1 שקיק תה צאי קרמל מלוח או “ארל גריי” 

150 גרם פקאן מסוכר או טבע

שוקולד לטבילה או אבקת קקאו

אופן הכנה:

– אם משתמשים בפקאנים טבעיים קולים אותם עד הזהבה קלה וריח טוב. מצננים וקוצצים גס. אם משתמשים בפקאנים מסוכרים קוצצים גס. 

– שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה.

– מביאים את השמנת עם שקיק התה לסף רתיחה, משרים את התיון מעט למיצוי מלא.

– מוציאים את שקיק התה ומוזגים את השמנת הרותחת לקערה עם השוקולד.

– ממתינים 5 דקות ואז מערבבים עד לקבלת רוטב שוקולד, מבריק עדיף בעזרת בלנדר מוט.

– מוסיפים את הפקאנים הגרוסים ומערבבים.

– מעבירים את הגנאש עם הפקאנים לתבנית מרובעת 20 על 20 שבתחתיתה נייר אפייה.

– מעבירים למקרר למשך הלילה (ואפשר גם למקפיא).

– כשהגאנש יציב מאוד מחלצים אותו מהתבנית, חותכים לקוביות ומגלגלים לכדורים, רצוי להקפיא.

– ממיסים 200 גרם שוקולד או שוקולד לבישול, נועצים קיסם בכל כדור, וטובלים את הטראפלס בשוקולד המומס, מוציאים ומחכים מעט לטפטוף השוקולד מעל הכלי.

לקבל צורה 'מקושקשת' של השוקולד, מגלגלים את הטראפלס עם השוקולד המומס בידים עם כפפות חד פעמיות ומעבירים לנייר אפייה.

מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר.

גיוונים:

* מחליפים את הפקאן באגוזי לוז, שקדים או אגוזים אחרים. 

*למרקם חלק ללא חתיכות אגוזים, טוחנים את הפקאן עם מעט מים, עד למרקם טחון חלק. מוסיפים את הקרם שנוצר לאחר איחוד השוקולד עם השמנת, וממשיכים הלאה אותו הדבר.

* משמיטים את התה, מוסיפים טעמים אחרים כמו קפה, וניל וכדו'.

* מגלגלים את הטראפלס בקקאו או אבקת סוכר במקום לטבול בשוקולד.

מסקרן אותך לגלות את הסודות של השפים הגדולים?

אם את –
– שואפת לפתח את הבישול הביתי לרמת גורמה תוך רכישת פרקטיקה נרחבת בתחום
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מרהיבות במטבח
– חולמת להגיש לשולחן את אומנות הבישול במיטבה
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך
זה בדיוק בשבילך!
קורס בישול גורמה לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
לפניה דרך הוואטסאפ >>>
או חייגי ישירות למשרד – 02-652-2227 לאה נחמני

צילום: שושי גרינוולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

להרקיד ולסחוף קהל זה בנשמה שלך? הצלחת אפילו לעשות כסף מג'ימבורי והפעלות? את רוצה לקפוץ לרמה הבאה להיות מרקידה שמרוויחה 3,500 ש"ח להרקדה? פייגי בורשטיין מג'מפר בקורס הכשרת מרקידות אסקטרא, שימי לב- 83% מבוגרות הקורס מרקידות בשטח! לקבלת סילבוס לחצי כאן>>> 9744169b@gmail.com

אולי יעניין אותך גם?

אמהות טובות

שלושה ימי ראש השנה? ככה תכיני את הילדים:

אביטל כהן, פסיכולוגית

ארוחה עסקית

השנה את מרוויחה! מודל מפתיע לעסק מזווית אחרת

מרים קטנוב

שמלה תחרות בורדו ממקימי

מתלבשת עם רותה

טרנדים לעונה וניצנים ראשונים של קולקציה חדשה!

רותה

חכמת ההמונות

מזנק לה המספר במשקפיים–