מנות דג סלמון בהגשה מפוארת המעוצבות כשושנים בתבנית אישית לכל סועד,
יוקרתי ומיוחד לכבוד סעודת פורים.
החומרים:
1 נתח פילה סלמון
תבניות אלומיניום אישיות בקוטר של כוס רגילה
למשרה:
6 כפות שמו זית או קנולה
3 שיני שום כתושות
כפית פפריקה מתוקה
3-4 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
3 כפות רסק עגבניות או קטשופ
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
חותכים את הדג לרצועות בעובי של כס"מ וחצי (לא מידי דקות).
מערבבים את כל חומרי המשרה, יוצקים על הדג ומשרים אותו שעה לפחות לספיגת הטעמים.
מסובבים את רצועות הדג בתבניות האישיות.
יש צורך למלא את כל המקום שבתבנית, כדי לקבל תוצאה של מנות יפות. אם יש צורך מוסיפים עוד חתיכת רצועת דג לתוך התבנית.
אופים בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות.
להגשה: ניתן לפזר מעט שומשום בהיר ושחור וכן לקשט בעלה ירוק – לתוספת צבע.
הנה דוגמה לביצוע המתכון, שימי לב הדוגמה לא שלי, רק בשביל ההשראה.
רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים / סדנאות לקבוצות?
קורסי פטיפורים / סדנאות לקבוצות בכל רחבי הארץ.
כתבי לי ל: a0527603117@gmail.com
