אם את מחפשת פשטידה קלה ומתוקה, שמתאימה מאוד בהגשה לצד המנה העיקרית, לאירוע, לסעודה חגיגית וגם לשבת שבת – זאת הפשטידה.
היא מתאימה גם למנה אחרונה מכובדת, מומלץ להגיש לצד כדור גלידה וניל.
אפשר להכין בתבניות עגולות ולחתוך לפרוסות / להניח אותה שלימה על צלחת עגולה גדולה, או לאפות בתבניות מאפינס אישיות.
החומרים:
לפירורים:
1/2 1 כוסות קמח
1/2 1 כוסות קוואקר
3/4 מרגרינה (ניתן להמיר ל3/4 כוס שמן)
2/3 סוכר חום
כפית קינמון
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים (מאוד מוסיף אבל לא חובה)
למילוי:
7 תפוחי עץ גרנד קלופים
2 כפות מלית אוכמניות/דובדבנים – לא חובה
הוראות הכנה:
1. לערבב את כל החומרים בקערה (ידנית).
2. לשמור בצד כחצי כוס מהפירורים, ולשטח את השאר בשתי תבניות עגולות בינוניות.
3. לפרוס את התפוחים הקלופים לרצועות דקות/לקוביות קטנות, ולערבב אותם עם מלית האוכמניות/הדובדבנים.
4. לשפוך את תערובת התפוחים על השכבה הראשונה, חצי מהכמות בכל תבנית, ומעל לפזר את כוס הפירורים.
5. לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה, לא מכוסה.
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>