חורף…
קר…
גשם…
מה יותר מפנק מעוגיות שקדים חלביות לצד כוס קפה חמה?
בואי תכירי עוגיות קלות להכנה, אבל טעימות ממש,
עוגיות חלביות מחומרים שיש תמיד בבית : )
עוגיות חמאה ושקדים מולבנים:
לעוגיות:
200 גר' חמאה
רבע כוס סוכר חום
3/4 כוס א.סוכר
2 חלמונים
כפית ת.וניל
3/4 כוס שקדים טחונים
כוס וחצי קמח
כפית וחצי א.אפיה
לציפוי:
שקדים מולבנים פרוסים
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לערבב הכל
ליצור עיגולים ולגלגל בתוך שקדים מולבנים פרוסים למעוך מעט,
לאפות כ 10 דקות
ולפזר א.סוכר לאחר האפייה.
יש לשים סימן היכר כדי שידעו שזה חלבי,
כמו לשים חתיכת שוקולד לבן מעל וכו'.

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>
התמונה להשראה בלבד.
3 Responses
מחאה מומסת או קרה?
בד"כ מתכוני עוגיות חמאה הן עם חמאה רכה לכיוון המומסת. אישית עשיתי עם רכה ויצא מדהים. תודה!
שלום
אפשר להכין עם מרגרינה במקום חמאה שיהיה פרווה?
יישאר באותו מרקם וטעם רק בפרווה?