איזה כיף שאת איתנו : )

מגולגלות חלבי, מעדן :)

וולמנס אירועים

מהמטבח שלנו יוצאים מידי שבוע

עשרות אירועים חלביים ומאות מנות מעוצבות,

במגוון רחב של אפשרויות.

המנות מפארות כנסים, אספות מורות, אירועים מכובדים וסעודות משפחתיות

בתקופה הקרובה נשלח לכן, 

מדגם מתכונים קלים להכנה, 

עם תוצאות מרשימות וטעימות,

שווה ניסוי וטעימה : )

מגולגלות חלבי – מעדן 

החומרים לבסיס:

200 גר' חמאה – להמיס לא לגמרי

חצי כוס שמנת מתוקה

3 כפות א.סוכר

2 חלמונים

1/4 כפית מלח

3 כוסות קמח

החומרים לפינוקים שמעל:

ממרח שוקולד פסק זמן או לוז

שוקולד חלבי

אבקת סוכר

הוראות הכנה:

לערבב בקערה את כל חומרי הבסיס,

ולשים חצי שעה במקרר.

לחלק ל – 4 חלקים,

לקמח נייר אפיה ולרדד בין 2 ניירות אפיה באמצע,

למרוח ממרח שוקולד פסק זמן או לוז,

ומעל קוביות שוקולד חלבי – ולגלגל,

לסמן חריצים,

לאפות על 180 מעלות,

אפיה של כ 20 – 25 דק'- מומלץ לשים לב.

אחרי האפיה לפזר א.סוכר, ולחתוך לפי החריצים שסימנו.

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>

התמונה להשראה בלבד.

3 Responses

  1. לא ממש ברור למה הכוונה, מה יוצא? אפשר תמונה? אפילו כיוון…………

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

ממומן

יצירה

8 רעיונות לפעילות משפחתית לחנוכה (+ ערכות יצירה מדהימות שיסגרו לכם את הפינה)

שבי רגע

TEMU

מעילים מהממים מ-TEMU

בתיה דוייטש

בסטודיו שלנו

שיעור מס' 10 – ההיפופרסיב!

רבקה זילברמן

סיפורי יום יום

לו רק היתה לה חזית…

הניה שוורץ