מתכון ששווה להכיר : )
ביסקוטי, מכירות?
מדובר על עוגיות מיוחדות שאופים פעמיים, שווה את ההשקעה!
רוצה לנסות? מומלץ להגיש ליד כוס תה חם ומפנק : )
החומרים:
כוס סוכר
כוס שמן
כפית תמצית וניל
3 ביצים
4 כוסות קמח
1.5 כפית אבקת אפיה
חצי כוס שוקולד צ'יפס
חצי כוס שקדים מולבנים
חצי כוס קוקוס
חמוציות
שליש כוס דלעת – לא חובה
שליש כוס חמניות – לא חובה
לערבב את הכל ולחלק ל-2 כיכרות לרוחב
לאפות את הכיכרות על 180 מעלות חצי שעה
להוציא מהתנור ולפרוס מיד עם סכין חדה, כל פרוסה בעובי של אצבע,
ואז לאפות שוב את הפרוסות השטוחות בתנור לעוד 10 דקות.
בתאבון!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>
התמונה להשראה בלבד.
7 Responses
שליש כוס דלעת? שליש כוס חמניות? כנראה נשמט הגרעינים…
דרך אגב, חייבת להודות- שפעם התארחתי אצל משפחה אמריקאית, הם הגישו לנו מהעוגיות ומאז אני מחפשת אותן בלי לדעת את שמן כך שלא מצאתי… שמחה מאוווווווד שסוף סוף אוכל להכין אותן!!!! תודה!!
לא הבנתי איך מעצבים אותן לכיכרות בתבניות אינגליש? או מה?
וחמוציות כמה לשים?
זה בצק של עוגיות, לא בלילה נוזלית
מה הבעיה לעצב לכיכרות?
המתכונים של וולמנס נחמדים, אבל סור,י לא מאוד מדויקים וברורים….
נראה שמשהו ממש הזדרז לכתוב והכל ברור מאליו
לתשומת לב
השוקולד למעלה שבתמונה.
מתי שמים אותו? מה הוא מכיל וכמויות?
הכנתי ויצא נחמד, אבל מדי מתפורר.