ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

ממתק ביתי: פופקורן מתוק

מירי וקסברגר

כן, אפשר להכין חטיף 'פופקו' בבית וזה לא מסובך בכלל. הטכניקה כוללת מהלך מבריק של אפיה שגורמת לציפוי להתייבש ולפופקורן להתפרך.

המדור לא אחראי לכל מקרה של התמכרות 😉

החומרים:

פופקורן מוכן מ-200 גרם גרעינים (כ- 13 כוסות בערך – כמובן תוכלו להכין אותו בבית בעצמכם)

½ כוס סוכר לבן

50 גרם חמאה או מחמאה

½ כוס סוכר חום (או עוד לבן)

¼ כוס שמן

1/3 כוס דבש

½ כפית מלח (כן!)

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-100 מעלות
  • ממיסים את הסוכרים בסיר עד לקבלת קרמל בצבע חום בהיר
  • מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה (או המחמאה), את השמן, את הדבש, ואת המלח.
  • מערבבים היטב עד לקבלת תערובת לא אחידה בעלת גושים קטנטנים של קרמל. יתכן שהשמן יהיה נפרד מהתערובת.
  • מניחים את הפופקורן בתבנית גדולה, יוצקים עליו את התערובת, מערבבים ומשתדלים שכמה שיותר ממנו יצופה בקרמל.
  • אופים במשך כ-½ שעה ותוך כדי מערבבים פעמיים-שלוש כדי שהציפוי יגיע לכל התכולה.

שומרים בצד שיישאר משהו לשבת : )

רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים / סדנאות לקבוצות? 

קורסי פטיפורים / סדנאות לקבוצות בכל רחבי הארץ.

 כתבי לי ל: a0527603117@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל דרימי במתנה? תירשמי לשבי רגע ו/או תמליצי לחברה להירשם ל'שבי רגע', יותר נרשמות = הגדלת הסיכויים שלך לזכות!

אולי יעניין אותך גם?

שיתוף

"היינו רגועים נפשית, לא רק כלכלית" התגובות שלכן בפנים >>>

שבי רגע

עזרה ראשונה

מה עושים כשנפתח הראש?

היחידה בשטח

וו'למנס

רבע לשבע עשיר מאוד

וולמנ'ס אירועים

סיפורי יום יום

'סתם' יום שגרתי. תודה השם.

הניה שוורץ