חורף זה אוטומטית ריח של בית ושל קינמון.
ולא בכדי – קינמון נחשב לצמח מרפא עם תכונות רפואיות רבות, ואחת מהן היא החימום, קינמון נחשב לתבלין מחמם.
אין כמו עוגת קינמון ללילות שבת הארוכים,
עם מרכיבים פשוטים וקלים – ותוצאה יפייפיה.
במקום חלב – אפשר להחליף בחלב סויה/ קוקוס, אני המרתי במיץ בעוגה עצמה, ובמים בגלזורה.
במקום חמאה – תמיד אפשר שמן קוקוס או מרגרינה, אני החלפתי בשמן.
לכבוד שבת קודש : )
5 Responses
בכמה שמן המרת 150 גר' חמאה מומסת?
המרתי בקצת יותר מחצי כוס (כוס של שתיה חמה)
בכל מקרה, שימי לב שלא מדובר על העוגה עצמה, אלא רק על רוטב הקינמון, שהכמות המדויקת בו פחות קריטית.
במה אפשר להמיר את החלב לפרווה?
לדעתי בכל חלב פרווה שכיום מאוד נפוץ – שקדים, קוקוס, סויה כו'
יש מצב לצרף מתכון כתוב לסרטונים?
יעזור מאד
תודה רבה על הכל!!