איזה כיף שאת איתנו : )

מתכון חדש: קוקולידה!

וולמנס אירועים

שילוב טעים של שוקולד, עוגיות וגלידה,

בהגשה אישית למנה אחרונה מיוחדת,

קלה להכנה, מכובדת וטעימה.

החומרים לעוגיות:

200 גרם שוקולד מריר מומס

חצי כוס שמן

2 ביצים

חצי כוס סוכר לבן

חצי כוס סוכר חום

3 כפות קקאו

כפית אבקת אפיה

3/4 כוס קמח

החומרים לגלידה:

1 ריצ' 250 גר' או לחילופין 250 גר' שמנת מתוקה

3 כפות פודינג וניל

חצי כוס חלב סויה או מים

הוראות הכנה:

לערבב את כל חומרי העוגיות יחד, להכניס את העיסה לשקית זילוף ללא צנתר וליצור חור קטן.

להתחיל ליצור עיגולים כמו חילזון מהמרכז החוצה, קוטר העיגול ככוס חד פעמי (מתאים לכמות של כ40 עוגיות).

לאפות כ10 דקות.

להקציף את הריץ', להוסיף את הפודינג וחלב הסויה או המים, ואז להרכיב: להניח עוגייה, לזלף מהקצפת ולסגור עם עוגייה נוספת.

הקוקולידה טובה בהקפאה כחודש, כך שניתן להכין מראש כמות ולשלוף למה אחרונה.

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>

התמונה להשראה בלבד.

3 Responses

  1. מכינה עכשיו
    העוגיות ממש טעימות רק שכמות השמן ממש מופרזת.
    הם יוצאות עוגיות מטוגנות מרוב שמן…
    🙁

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

קולינריה מנצחת

בייגל יוגורט – מתכון נדיר!

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

מטיחה שירה

אני אמא עשר!!!

אפרת אבוקסיס

חכמת ההמונות

דיפיוזר חשמלי, את יודעת מה עושים איתו?

רחלי

מחפשת עבודה

האחות שרצתה לעזוב את העבודה

שרי שטרן