ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

לכבוד ל"ג בעומר, לכבוד יום שישי: עראייס! לצפייה >>>

שבי רגע

בשבוע שעבר עלתה כאן שאלה של מה את נותנת לאכול ביום שישי.

אז האמת שהזדהיתי עם רוב הנשים שכתבו לחמניה / טעימות מהאוכל של שבת או עוד פס מיוחד של קוגל תפו"א ליום שישי,

אבל למי שבכל זאת רוצה משהו מבושל שלוקח כמה דקות להכין אותו,

אין ספק שעראייס סוגר את הפינה!

במתכון המצורף בסרטון יש הרבה רכיבים, אבל מניסיון, הנה מה שמספיק בשביל עראייס מעולה:

חבילה אחת של עוף טחון – חצי קילו (כן, בד"כ במתכונים כתוב בשר טחון, אבל מניסיון, הילדים אוהבים יותר את העוף הטחון), חצי בצל, צרור עלים ירוקים – פטרוזיליה / כוסברה (לא חובה), תיבול טוב: קצת מלח וכמון בנדיבות – וכמובן פיתות – ויש לכם ארוחה משביעה, קלילה וטעימה!

(המתכון הזה מהספר 'מתרגשת' של איה קרמרמן)

והנה הצעה ארוכה יותר.

לכבוד ל"ג בעומר, לכבוד ההכנות לשבת קודש : )

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל דרימי במתנה? תירשמי לשבי רגע ו/או תמליצי לחברה להירשם ל'שבי רגע', יותר נרשמות = הגדלת הסיכויים שלך לזכות!

אולי יעניין אותך גם?

יושבת רגע

את הסוד של מי גילית השנה בפורים?

שבי

חכמת ההמונות

בגדים למסירה – איפה?

שירי

בסטודיו שלנו

פוסט 20: רצפת אגן ופעילות גופנית – נשבור כמה מיתוסים ונניח הכל על השולחן

רבקה זילברמן

יוגה יהודית

עבודה על גוף-נפש לספירת העומר

מירב אקרמן