בשבוע שעבר עלתה כאן שאלה של מה את נותנת לאכול ביום שישי.
אז האמת שהזדהיתי עם רוב הנשים שכתבו לחמניה / טעימות מהאוכל של שבת או עוד פס מיוחד של קוגל תפו"א ליום שישי,
אבל למי שבכל זאת רוצה משהו מבושל שלוקח כמה דקות להכין אותו,
אין ספק שעראייס סוגר את הפינה!
במתכון המצורף בסרטון יש הרבה רכיבים, אבל מניסיון, הנה מה שמספיק בשביל עראייס מעולה:
חבילה אחת של עוף טחון – חצי קילו (כן, בד"כ במתכונים כתוב בשר טחון, אבל מניסיון, הילדים אוהבים יותר את העוף הטחון), חצי בצל, צרור עלים ירוקים – פטרוזיליה / כוסברה (לא חובה), תיבול טוב: קצת מלח וכמון בנדיבות – וכמובן פיתות – ויש לכם ארוחה משביעה, קלילה וטעימה!
(המתכון הזה מהספר 'מתרגשת' של איה קרמרמן)
והנה הצעה ארוכה יותר.
לכבוד ל"ג בעומר, לכבוד ההכנות לשבת קודש : )