ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

לביבות תפוחי עץ ומייפל בפקאן מקורמל

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי

אנחנו כבר בסוף חנוכה, ועדיין עם מתכון מטוגן אחרון: מעדן לביבות תפוחים.

החומרים הדרושים:

6 תפוחי עץ גרני סמית קלופים ונקיים מליבה

4 ביצים

כפית קינמון

2 כפות סוכר חום כהה

חצי כוס מייפל טהור

כפית אבקת אפייה

חצי כוס קמח

 60 גרם חמאה או שמן לטיגון

גר' פקאן מסוכר 200

סירופ מייפל או קרמל מלוח להגשה

אופן ההכנה:

מגררים את התפוחים ומערבבים עם ביצים, קינמון, סוכר חום, מייפל, אבקת אפייה וקמח

מחממים חמאה או שמן ומטגנים לביבות

מגישים עם פקאנים מסוכרים וסירופ מייפל או סירופ קרמל מלוח.

רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל? 

הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –

וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!

להצטרפות לחצי כאן ←

צילום מנוחי הכסטר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

יושבת רגע? תחטפי פרק תהילים על הדרך, בשבילך, בשביל המשפחה שלך, בשביל עם ישראל כולו >>>

רוצה לקבל דרימי במתנה? תירשמי לשבי רגע ו/או תמליצי לחברה להירשם ל'שבי רגע', יותר נרשמות = הגדלת הסיכויים שלך לזכות!

אולי יעניין אותך גם?

מטבח

קינוח שכבות מוס תות

מניו

TEMU

גאדג'טים שיקלו על החיים שלך

בתיה דויטש

יש לי משהו לומר

יש משפחות אחרות. אחרות.

ללי

חכמת ההמונות

שבת גיבוש משפחתית, יש לך רעיונות?

שבי