איזה כיף שאת איתנו : )

בקלי קלות: לביבות בננה ושיבולת שועל

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי

אנחנו עדיין בהשראת חנוכה : ) קבלו לביבות בריאות מעולות מבננה, קוואקר וקמח כוסמין.

החומרים הדרושים:

¾ כוס קמח כוסמין

¾ כוס שיבולת שועל

כפית אבקת אפייה

2 ביצים

2 בננות בשלות

רבע עד חצי כוס סוכר או 2-3 כפות דבש

רבע כפית קינמון

חצי כוס קוקוס – לבחירה

כפית סוכר וניל או כמה טיפות תמצית וניל

להגשה:

סירופ מייפל

פרוסות בננה

אופן ההכנה:

1. מועכים את הבננה ומערבבים עם יתרת החומרים.

2. מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים את הלביבות.

3. מגישים עם סירופ מייפל ופרוסות בננה טריות.

רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל? 

הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –

וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!

להצטרפות לחצי כאן ←

צילום וסטיילינג: שושי סירקיס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

מחפשת פעילות שתסגור לך את הפינה? ערכת יצירה לכיתה? לצוות? לבת מצווה? קבלי 10% הנחה באתר של "הרמוניה" ערכות יצירה מדהימות לכל גיל! בלחיצה פה תראי את הקופון שלנו >>>

אולי יעניין אותך גם?

נותנת מקום

פרק 34: היא בסלון

שרי וולך

חכמת ההמונות

אין לי מספיק חלב

לאה

אמא ל-15

"חשבתי שמשפחות גדולות הן מתכון לכאוס"

אסנת פוקס

עיצוב פנים

ככה עיצבנו משרד יוקרתי אבל גם מלא חיים

Ester Krybus