ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

בקלי קלות: לביבות בננה ושיבולת שועל

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי

אנחנו עדיין בהשראת חנוכה : ) קבלו לביבות בריאות מעולות מבננה, קוואקר וקמח כוסמין.

החומרים הדרושים:

¾ כוס קמח כוסמין

¾ כוס שיבולת שועל

כפית אבקת אפייה

2 ביצים

2 בננות בשלות

רבע עד חצי כוס סוכר או 2-3 כפות דבש

רבע כפית קינמון

חצי כוס קוקוס – לבחירה

כפית סוכר וניל או כמה טיפות תמצית וניל

להגשה:

סירופ מייפל

פרוסות בננה

אופן ההכנה:

1. מועכים את הבננה ומערבבים עם יתרת החומרים.

2. מחממים מחבת עם מעט שמן, מטגנים את הלביבות.

3. מגישים עם סירופ מייפל ופרוסות בננה טריות.

רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל? 

הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –

וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!

להצטרפות לחצי כאן ←

צילום וסטיילינג: שושי סירקיס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

10% לקוראות שבי רגע, על כל הקולקציה (כולל החדשה!) באתר של ST FASHION 😵! תציצי בעמוד הקופונים שלנו, ולכי להתפנק לחג : )

אולי יעניין אותך גם?

0

ארוחה עסקית

האם המלחמה תשפיע על ירידה בעסקים?

מרים קטנוב

מנהלת בבית ובחוץ

ניהול משפחה, כן, יש כזה דבר.

גיטי ויספלד, יועצת ארגונית

0

חכמת ההמונות

רוצה להיות קופירייטרית, איך עושים את זה?

חוי

alixepress

עולם הוילונות – כל וילון שאפשר לחלום עליו – בפנים!

פנינה ריימונד