איזה כיף שאת איתנו : )

פרוסות ירקות אנטיפסטי ברוטב טעים במיוחד

וולמנס אירועים

 מתכון מעניין במיוחד, הפעם בריא : )

בריא, מכובד, טעים, מגוון וקל להכנה.

מתאים להגשה במנה עיקרית לצד התוספת, מומלץ להגיש חם.

לירקות:

עגבניות

חציל

בטטה

קישוא

בצל

סלק

לרוטב:

1 רסק עגבניות (250 גר')

חצי כוס מים

2 שיני שום כתושות

קורט מלח  

קורט פלפל שחור

כוס פירורי לחם מוזהבים

הוראות הכנה:

לפרוס את הירקות לפרוסות ולסדר בשורות על התבנית.

לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך על הירקות.

לפזר מעל פירורי לחם מוזהבים.

לאפות בתנור מעל 180 מעלות – מכוסה כ-40 דקות + 10 דקות נוספות ללא מכסה על 150 מעלות.

(לגרסה חלבית: ניתן להוסיף לרוטב כחצי כוס שמנת מתוקה, ולקראת סוף האפייה לפזר מלמעלה פתיתי גבינה צהובה בכמות נדיבה.)

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

מנהלת בבית ובחוץ

מעורבות ניהולית! (וגם: איכות או כמות עם הילדים?)

גיטי ויספלד, יועצת ארגונית

קוראת בכתב

אופי של מנהלת

יהודית רובינשטיין, גרפולוגית

חכמת ההמונות

צלקת אחרי ניתוח, יש לך ניסיון?

טובה

סיפורת ושירה

סיפור לחנוכה: מחכה

דבורי