חנוכה שמח!

לביבות תפוחי עץ ומייפל בפקאן מקורמל

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי

אנחנו כבר בסוף חנוכה, ועדיין עם מתכון מטוגן אחרון: מעדן לביבות תפוחים.

החומרים הדרושים:

6 תפוחי עץ גרני סמית קלופים ונקיים מליבה

4 ביצים

כפית קינמון

2 כפות סוכר חום כהה

חצי כוס מייפל טהור

כפית אבקת אפייה

חצי כוס קמח

 60 גרם חמאה או שמן לטיגון

גר' פקאן מסוכר 200

סירופ מייפל או קרמל מלוח להגשה

אופן ההכנה:

מגררים את התפוחים ומערבבים עם ביצים, קינמון, סוכר חום, מייפל, אבקת אפייה וקמח

מחממים חמאה או שמן ומטגנים לביבות

מגישים עם פקאנים מסוכרים וסירופ מייפל או סירופ קרמל מלוח.

רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל? 

הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –

וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!

להצטרפות לחצי כאן ←

צילום מנוחי הכסטר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

קולינריה מנצחת

מעדן לחג: חלת דבש וצימוקים מקמח כוסמין

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

וו'למנס

התחליף האולטימטיבי לשניצלונים מטוגנים: הטמפורה

וולמנ'ס אירועים

אמהות טובות

המדריך למריבה המשפחתית

אביטל כהן, פסיכולוגית

וו'למנס

מתכון חדש: קוקולידה!

וולמנס אירועים