מחפשת להתחדש במאכלי השבת? רוצה לרענן את המוכר?
מתכון קל הכנה (כמו שרובנו מחפשות) עם טעם של חידוש.
פרוסות דג ברוטב פיקנטי
החומרים:
גליל דג גפילטע -פס מוכן לבישול (500 גרם)
לרוטב:
2 כפות גדושות קטשופ
2 כפות גדושות מיונז
2 כפות גדושות דבש
כף גדושה חרדל
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
מפשירים את הדג, פורסים פרוסות, מניחים את פרוסות הדג בתבנית.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ומורחים על הפרוסות באופן שווה.
אופים בחום בינוני 1/2 שעה מכוסה ועוד 1/4 שעה (או קצת יותר, תלוי בחום התנור) לא מכוסה.
רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים / סדנאות לקבוצות?
קורסי פטיפורים / סדנאות לקבוצות בכל רחבי הארץ.
כתבי לי ל: a0527603117@gmail.com
ניפגש : )
מירי

2 Responses
אוף איזה יום קשה היום.
איך בכלל מיכינים אוכל? הכל בטעם של דמעות
איזה רעיון, נראה מצוין-יודעת להגיד אם יש חברה מומלצת למוכן?