פורים שמח!

קיבוץ גלויות: גפילטע (מוכן) בטעם פיקנטי

מירי וקסברגר

מחפשת להתחדש במאכלי השבת? רוצה לרענן את המוכר?

מתכון קל הכנה (כמו שרובנו מחפשות) עם טעם של חידוש.

פרוסות דג ברוטב פיקנטי

החומרים:

גליל דג גפילטע -פס מוכן לבישול (500 גרם) 

לרוטב:

2 כפות גדושות קטשופ

2 כפות גדושות מיונז

2 כפות גדושות דבש

כף גדושה חרדל

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

מפשירים את הדג, פורסים פרוסות, מניחים את פרוסות הדג בתבנית.

מערבבים את כל חומרי הרוטב ומורחים על הפרוסות באופן שווה.

אופים בחום בינוני 1/2 שעה מכוסה ועוד 1/4 שעה (או קצת יותר, תלוי בחום התנור) לא מכוסה.

רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים / סדנאות לקבוצות? 

קורסי פטיפורים / סדנאות לקבוצות בכל רחבי הארץ.

 כתבי לי ל: a0527603117@gmail.com

ניפגש : )

מירי

2 Responses

  1. אוף איזה יום קשה היום.
    איך בכלל מיכינים אוכל? הכל בטעם של דמעות

  2. איזה רעיון, נראה מצוין-יודעת להגיד אם יש חברה מומלצת למוכן?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

מחפשת פעילות שתסגור לך את הפינה? ערכת יצירה לכיתה? לצוות? לבת מצווה? קבלי 10% הנחה באתר של "הרמוניה" ערכות יצירה מדהימות לכל גיל! בלחיצה פה תראי את הקופון שלנו >>>

אולי יעניין אותך גם?

0

גוף-נפש

קריטי לחנוכה: מה עושים במקרה של כוויות?

היחידה בשטח

0

חכמת ההמונות

רוצה להיות קופירייטרית, איך עושים את זה?

חוי

מתלבשת עם רותה

ניצנים ראשונים של אביב תשפ"ה >>>

רותה

0

לטיול יצאנו

טיול לחנוכה: סיור בבית הבד בית גוברין 🏺

'בשביל ארצי', רחל רבינוביץ