עוגת הגלידה הזאת היא המנה האחרונה המועדפת אצלנו בבית.
מכינים אותה מיד בכמות כפולה, כי היא נגמרת מהר….
מה צריך?
6 ביצים
200 גר' שוקולד
כוס סוכר
2 כפות שמן
חצי שקית אבקת אפיה
אגוזים טחונים גס
איך מכינים?
ממיסים את השוקולד עם השמן,
מחכים שקצת יתקרר,
מוסיפים חלמונים.
מקציפים חלבונים עם סוכר,
מערבבים יחד בתנועות קיפול.
ל – 1/3 מהבלילה מוסיפים אבקת אפיה ואופים ב – 180 מעלות 10 דקות.
ול – 2/3 הנותרים מוסיפים את האגוזים טחונים.
כשהשכבה האפויה מתקררת מוסיפים את החלק הנותר מלמעלה ומקפיאים מיד.
2 Responses
בלי קמח תפוחי אדמה/שקדים?
בלי. זאת גלידה רכה מאד.