האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

מתכונים לחופש כיף: אייס וניל עוגיות ועוגיות שקדים נימוחות

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

בצק עוגיות עשיר, מושלם בטעם ובמרקם פריך ונמס בפה. שומר על צורה באפייה, מושלם ליצירות מופלאות לשעת חוויה מופלאה עם הילדים ולהכנת מתנות מושקעות מהמטבח הביתי.

* על מנת לקבל עוגיות בעלות צורה מהוקצעת ומדויקת, יש להקפיד על שיטת העבודה- רידוד נכון והקפאה בין השלבים ללא קיצורי דרך.

נטורינה מביאה עמה יתרונות רבים: ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס, טעם ניטרלי וללא טעם הקוקוס, המתאימה למגוון רב של אפייה פרווה וטבעונית, ללא נקיפות מצפון, ובטעם נפלא!

החומרים הדרושים:

240 גר' קמח

60 גר' אבקת שקדים

200 גר' נוטרינה מרוככת

100 גר' אבקת סוכר

2 חלמונים

מעט תמצית וניל

קמצוץ מלח

לגיוון- ניתן לתבל בכפית קינמון ומעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. מקציפים מרגרינה עם סוכר למרקם אוורירי, מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים את החלמונים , מוסיפים תמצית וניל , מנמיכים את המיקסר לדרגה נמוכה ביותר ומוסיפים את הקמח, אבקת השקדים והמלח, ממשיכים לערבב עד ליצירת בצק ועוצרים מיד את המיקסר.
  2. עוטפים בניילון נצמד ומאכסנים לפחות שעה במקרר.
  3. מרדדים בין 2 דפי גיטרה, סילפטים או 2 ניירות אפייה לעובי 3-5 מ"מ ומקפיאים כחצי שעה.
  4. מוציאים מהמקפיא וקורצים לצורה הרצויה. מסירים את הבצק העודף ומעבירים את העוגיות הקרוצות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. ליצירת חורים עבור קשירת סרטים, קורצים עיגולים בעזרת קשית. ניתן להוסיף עדשים לקישוט, ציפוי סוכר, לפזר פיצוחים, שוקולד צ'יפס ועוד, לפי הדמיון. מקפיאים את העוגיות לחצי שעה.
  5. מחממים תנור ל – 180 מעלות. מוצאים את העוגיות מהמקפיא ישר לתנור שחומם מראש ואופים כ10 דקות, עד להזהבה קלה בלבד.
  6. מצננים. משחילים בין החורים סרט וקושרים פפיון. אורזים יפה בסלסילה, קופסא או שקיות צלופן.

אייס וניל עוגיות

משקה פינוק מושלם לימי החופש החמים/

החומרים הדרושים

1 ליטר חלב קפוא

כוס חלב מופשר

שרוול עד שרוול וחצי עוגיות אוראו שחורות או עוגיות משובחות אחרות

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

סוכר או דיאט טיפ לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. שוברים את החלב הקפוא ומכניסים לקערת מעבד מזון, בלנדר או לחילופין לקנקן גדול, ומשתמשים במקל בלנדר חזק המתאים לכתישת קרח.
  2. מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים למשקה אחריד במרקם של אייס קפה ללא גושים.
  3. מגישים מיד בכוסות גבוהים עם קש ונהנים!

מסקרן אותך לגלות את הסודות של השפים הגדולים?

אם את –
– שואפת לפתח את הבישול הביתי לרמת גורמה תוך רכישת פרקטיקה נרחבת בתחום
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מרהיבות במטבח
– חולמת להגיש לשולחן את אומנות הבישול במיטבה
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך
זה בדיוק בשבילך!
קורס בישול גורמה לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
לפניה דרך הוואטסאפ >>>
או חייגי ישירות למשרד – 02-652-2227 לאה נחמני

צילום וסטיילינג: שושי סרקיס

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

גם את רוצה למכור בסרט?

אולי יעניין אותך גם?

מתלבשת עם רותה

לפני לידה? עוד המלצות לבגדים בשבילך

רותה

שמלה לשבת מזארה

מתלבשת עם רותה

לפני לידה? המלצות לבגדים שיחמיאו לך/ חלק ראשון

רותה

פלפלים ממולאים

בישול לכל קונספט

מקפיאות לשבת חלק חמישי – תוספות

שולו גולדמן, קונספט

מעמד של רימונים ולימונים

יצירה

משלוח לשנה מלאה באהבה

שבי

יושבת רגע

איך לעבור את הצום עם הילדים?