"אסתי, אנחנו רוצים אירוע מושקע, יש לך רעיון מה אפשר להוסיף לסעודה בבוקר לצד הכבד?"
"הייתי באיזה אירוע שלכם והגישו שם סלט פסטרמות טעיםםםם, מה המתכון של זה, את מגלה?"
אז זה המתכון הקל של הלהיט החדש:
סלט פסטרמה בשתי צבעים.
מתאים במיוחד להגשה לצד הכבד בסעודה בבוקר,
כשמתחשק לך סלט מושקע, שהוא בעצם ארוחה בפני עצמה,
חלבון עם ירק – כי מי צריך בכלל פחמימה
רץ אצלנו באירועים : )
מוזמנת להכין בקלי קלות:
מטבל:
4 שיני שום כתושות
4 כפיות מיונז
4 כפות מיץ לימון
4 כפיות חרדל
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
2/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
כרוב לבן – חתוך לרצועות
+ 2 צבעים של פסטרמות חתוך לרצועות
לשפוך מעל את המטבל ולהגיש.
תיהנו : )
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>
התמונה להשראה בלבד.
תגובה אחת
וואו!
טעים בטרוףף
נחסל על ידי כולם…
מזה כייף גם שזה לא משמין אפשר לאכול ברוגע:)