האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

מתכון מוצלח עם שילוב מעניין: כרוב עם פסטרמה

וולמנס אירועים

"אסתי, אנחנו רוצים אירוע מושקע, יש לך רעיון מה אפשר להוסיף לסעודה בבוקר לצד הכבד?"

"הייתי באיזה אירוע שלכם והגישו שם סלט פסטרמות טעיםםםם, מה המתכון של זה, את מגלה?"

אז זה המתכון הקל של הלהיט החדש:

סלט פסטרמה בשתי צבעים.

מתאים במיוחד להגשה לצד הכבד בסעודה בבוקר,

כשמתחשק לך סלט מושקע, שהוא בעצם ארוחה בפני עצמה,

חלבון עם ירק – כי מי צריך בכלל פחמימה 😉

רץ אצלנו באירועים : )

מוזמנת להכין בקלי קלות:

מטבל:

4 שיני שום כתושות

4 כפיות מיונז

4 כפות מיץ לימון

4 כפיות חרדל

חצי כוס מים

חצי כוס סוכר

2/3 כוס פטרוזיליה קצוצה

כפית מלח

כרוב לבן – חתוך לרצועות

+ 2 צבעים של פסטרמות חתוך לרצועות

לשפוך מעל את המטבל ולהגיש.

תיהנו : )

רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן>>>>

התמונה להשראה בלבד.

תגובה אחת

  1. וואו!
    טעים בטרוףף
    נחסל על ידי כולם…
    מזה כייף גם שזה לא משמין אפשר לאכול ברוגע:)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

נותנת מקום

פרק 30: לשלוח את הקטנים

שרי וולך

מתכונים מהסרטים

תמיד יפה: עוגת רולדה. לצפייה >>>

שבי רגע

יש לי משהו לומר

רפאל המלאך – מתגעגעים אליך!

רחל

חכמת ההמונות

הילד שלי לא יודע "ליפול טוב" : (

מלי