אנחנו כבר בסוף חנוכה, ועדיין עם מתכון מטוגן אחרון: מעדן לביבות תפוחים.
החומרים הדרושים:
6 תפוחי עץ גרני סמית קלופים ונקיים מליבה
4 ביצים
כפית קינמון
2 כפות סוכר חום כהה
חצי כוס מייפל טהור
כפית אבקת אפייה
חצי כוס קמח
60 גרם חמאה או שמן לטיגון
גר' פקאן מסוכר 200
סירופ מייפל או קרמל מלוח להגשה
אופן ההכנה:
מגררים את התפוחים ומערבבים עם ביצים, קינמון, סוכר חום, מייפל, אבקת אפייה וקמח
מחממים חמאה או שמן ומטגנים לביבות
מגישים עם פקאנים מסוכרים וסירופ מייפל או סירופ קרמל מלוח.
רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל?
הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –
וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!
צילום מנוחי הכסטר