איזה כיף שאת איתנו : )

לביבות תירס שנחטפות!

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי

עדיין במרתון הלביבות : )

מעולות לאוהבי התירס, חמות, טעימות ונחטפות מהצלחת מיד כשמגישים!

החומרים הדרושים:

1 קופסת שימורים

2 ביצים

8 כפות קמח

250 גר' גבינה לבנה או קוטג'

חצי כוס גבינה צהובה מגוררת

חופן בצל ירוק קצוץ – לבחירה

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים יחד, מחממים שמן במחבת, מטגנים לביבות, מגישים מיד!

  • ללביבות פרווה, מוותרים על הגבינות. ניתן לגוון עם תפו"א מגורר, או עם קוואקר לתוספת בריאות.

רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל? 🌮🥯🍖🍰

הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –

וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!

להצטרפות לחצי כאן ←

צילום וסטיילינג: שושי סירקיס

3 Responses

  1. נראה מצוין!
    אם אני מעוניינת לוותר על הקמח
    (עבור גירסה ללא גלוטן, לא אוהבת את הקמחים המיוחדים..)
    מה אפשר להוסיף?

  2. מבחינתי שרק לביבות יחטפו ובשום פנים ואופן לא בני אדם.. מוכנה בשמחה שעל כל חטוף או חטופה הייתי משחררת לביבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

מחפשת פעילות שתסגור לך את הפינה? ערכת יצירה לכיתה? לצוות? לבת מצווה? קבלי 10% הנחה באתר של "הרמוניה" ערכות יצירה מדהימות לכל גיל! בלחיצה פה תראי את הקופון שלנו >>>

אולי יעניין אותך גם?

חכמת ההמונות

אטופיק דרמטטיס קשה. יש לך ניסיון?

אמא לתינוקת

מחפשת עבודה

מורה חסידית רוצה לעשות הסבה

שרי שטרן

יש לי משהו לומר

ז'אנר של עניות 2024

הילה

חכמת ההמונות

הוראה מתקנת, איפה לומדים?

עדי