זה נראה אחד המתכונים המסובכים, אבל למעשה מדובר על מתכון קל שרק נראה מורכב, ההכנה שלו למעשה פשוטה.
ואם צבעי מאכל זה לא בשבילך –
תמיד אפשר במקום צבע מאכל להוסיף קצת קקאו/ קפה לקבלת רולדת בגווני שמנת-חום (עם קצת סוכר כדי לאזן את המרירות).
הנה הסרטון המעולה של ניקי, המתכון המלא נמצא באתר שלה (לצערנו לא נוכל להעתיק את המתכון לפה בגלל זכויות יוצרים).
לכבוד שבת קודש!
3 Responses
לסתם אתרים אני לא מתקנת, אבל כיוון שבאתר זה הניסוח תמיד נכון:
רולדה מאלפת – הסלנג של טעים הוא רק המשמעות מעלפת.
ומרצה – מאלפת
תודה שכתבת ב' : )
תוקן!
שלום! מה המתכון של הרולדה?