מתכון מעניין במיוחד, הפעם בריא : )
בריא, מכובד, טעים, מגוון וקל להכנה.
מתאים להגשה במנה עיקרית לצד התוספת, מומלץ להגיש חם.
לירקות:
עגבניות
חציל
בטטה
קישוא
בצל
סלק
לרוטב:
1 רסק עגבניות (250 גר')
חצי כוס מים
2 שיני שום כתושות
קורט מלח
קורט פלפל שחור
כוס פירורי לחם מוזהבים
הוראות הכנה:
לפרוס את הירקות לפרוסות ולסדר בשורות על התבנית.
לערבב את חומרי הרוטב ולשפוך על הירקות.
לפזר מעל פירורי לחם מוזהבים.
לאפות בתנור מעל 180 מעלות – מכוסה כ-40 דקות + 10 דקות נוספות ללא מכסה על 150 מעלות.
(לגרסה חלבית: ניתן להוסיף לרוטב כחצי כוס שמנת מתוקה, ולקראת סוף האפייה לפזר מלמעלה פתיתי גבינה צהובה בכמות נדיבה.)
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>