ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

עוגת גלידה פסחית – שנגמרת ברגע…

שבי רגע

עוגת הגלידה הזאת היא המנה האחרונה המועדפת אצלנו בבית.

מכינים אותה מיד בכמות כפולה, כי היא נגמרת מהר….

מה צריך?

6 ביצים

200 גר' שוקולד

כוס סוכר

2 כפות שמן

חצי שקית אבקת אפיה

אגוזים טחונים גס

איך מכינים?

ממיסים את השוקולד עם השמן,

מחכים שקצת יתקרר,

מוסיפים חלמונים.

מקציפים חלבונים עם סוכר,

מערבבים יחד בתנועות קיפול.

ל – 1/3 מהבלילה מוסיפים אבקת אפיה ואופים ב – 180 מעלות 10 דקות. 

ול – 2/3 הנותרים מוסיפים את האגוזים טחונים.

כשהשכבה האפויה מתקררת מוסיפים את החלק הנותר מלמעלה ומקפיאים מיד.

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה שיהיה ערב מושלם? מחפשת סדנא לבת מצווה? בית ספר? מפגש גיבוש? 10% על סדנאות האמנות בהרמוניה! את חייבת לראות!

אולי יעניין אותך גם?

עזרה ראשונה

התינוק לא מגיב, מה עושים?

היחידה בשטח

כותבת שירה

יום הולדת חצי עגול

מ. שיף

כותבת שירה

בעבותות אהבה 

מ. שיף

0

מטבח

פרמזן חצילים

מירי וקסברגר