אני אוהבת עוגיות טעימות וקלות להכנה שיש לך במקפיא ואת יכולה להוציא בשלוף לכל אורח שבא בהפתעה…
המתכון הבא מתאים גם לצד הקפה או לשבת בבוקר לקידוש.
החומרים:
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
1 כוס סוכר חום
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1.5 כוס קמח
1 כפית מלח
3 כוסות שיבולת שועל
נטיפי שוקולד חלבי (גדול יחסית) –
הוראות הכנה:
מקציפים את החמאה ומוסיפים את הסוכר והביצים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים (ללא נטיפי השוקולד).
מחלקים את העיסה לשני חלקים, מגלגלים כל חצי בשקית הקפאה או נייר אפיה ומקפיאים לשעה (יוצרים כמין רולדה עגולה יפה).
מוציאים מהמקפיא וחותכים עם סכין ל-12 חתיכות כל רולדה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ב180 מעלות ל12-15 דקות.
מיד כשיוצא מהתנור מניחים על העוגייה את נטיפי השוקולד.
מגישים או מקפיאים.
(כל אחת תעשה שאלת רב בהתאם לסימן היכר שהם נוהגים לעשות לעוגיות חלביות)
יוצא כ-24 עוגיות יפות
בתיאבון!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>

תגובה אחת
הגיוני לנחליף לשוקולד ציפס פרווה ואת החמאה בשמן? יצא אותו דבר? ואכ מה לעשות במקום ההקצפה של החמאה?