סלט מצוין לשבת בבוקר או למנת ראשונה באירועים. טעים, מרענן וצבעוני.
החומרים:
חזה עוף (פרפר אחד) חתוך לקוביות
2 כפות חרדל
2 כפות דבש
100 גרם קשיו קלוי
מנגו – חתוך לקוביות
חצי בצל סגול חתוך לחצאי טבעות
חבילה חסה אחת – לשטוף ולחתוך לרצועות.
(ניתן לשנות את הרכיבים, במקום מנגו אפשר לשים תמרים/אפרסק או לשנות כיוון ולשים במקום הפרי ירק – עגבנייה/פטריות/בצל)
למטבל:
¼ כוס דבש
¼ כוס שמן
¼ כוס מיונז/שמן
1 כפית חרדל
מעט מים
הוראות הכנה:
להשרות את החזה בחרדל ובדבש
לאפות בתנור על 180 מעלות כ 12 דק'
לשים בקערה את החסה ומעליה את הפירות/הירקות
מעל את נתחי העוף
לערבב את כל חומרי המטבל במעבד מזון ולשפוך סמוך להגשה
ניתן להכין כמות גדולה ולשמור במקרר.
בתאבון!
רוצים לקבל מתכונים וטיפים נוספים ממומחים כמונו (וולמנס אירועים)? לחצו כאן >>>>
