ברוכה הבאה, איזה כיף שאת איתנו : )

סלט חסה ורצועות עוף בפסטו

מניו

זמן הכנה: 15 דקות | זמן הכנה כולל: 30 דקות | רמת קושי: קלה

מצרכים

לסלט:

  • 500 גרם חזה עוף פרוס
  • 6 כפות פסטו (ביתי או קנוי)
  • חסה
  • 1 בצל סגול קטן, חתוך לחצאי טבעות
  • 1 אבוקדו פרוס
  • 6 פטריות שמפניון פרוסות
  • 1/3 כוס קרוטונים

לרוטב:

  • ¾ כוס מיונז (ניתן להשתמש גם במיונז דל שומן)
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות סוכר (ניתן להמיר בממתיק מלאכותי)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1 כף פסטו
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור למצב גריל או מרססים בשמן תבנית פסים או תבנית רגילה.

2.

מורחים את הפסטו על חזה העוף. (מומלץ להשרות את העוף מראש בפסטו לכמה שעות להחדרת הטעמים, אך לא חובה.)

3.

מכניסים לתנור ל 7 דקות, הופכים לצד השני וצולים למשך 7 דקות נוספות, לחלופין, ניתן גם להכין במחבת פסים.

4.

חותכים את העוף לרצועות ומניחים בצד.

5.

שמים את כל מצרכי הסלט בקערה.

6.

בכלי קטן מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.

7.

לפני ההגשה, מוסיפים את רצועות העוף (ניתן להגיש חם או קר) לסלט ויוצקים מעל את הרוטב.

הצעת הגשה: חממו את רצועות העוף לפני הוספתם לסלט (בשבת ניתן לחמם ע"ג פלטה, אך להיזהר שלא יתייבש).

המתכון בשיתוף מניו, אתר המתכונים הגדול של הציבור החרדי

תגובה אחת

  1. נראה טוב! ארוחת ערב מזינה אבל לא כבדה…
    הולכת לנסות היום בע"ה, תודה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל דרימי במתנה? תירשמי לשבי רגע ו/או תמליצי לחברה להירשם ל'שבי רגע', יותר נרשמות = הגדלת הסיכויים שלך לזכות!

אולי יעניין אותך גם?

מטבח

כמו במסעדה: סלט חלומי ופטריות

חכמת ההמונות

לימודי ייעוץ משכנתא, איפה ומה?

נחמה

ממומן

קניות

הגיע הזמן להסרת שיער בצורה פשוטה, נוחה ובטוחה – בבית שלך!

שבי רגע

מעזה להיות

מעזה להיות 2  והפעם: מתחשבנת

יהודית אוסטרן