האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

סלט סימנים לראש השנה

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

סלט סימנים –

סלט בצלחות מפתיעה המתאימה לליל ר"ה.

אפשר בהחלט לותר על צורת ההגשה ולערבב הכל בקערה, ולקבל סלט בטעם נפלא.

החומרים הדרושים:

1 תפוח אדום אדום פרוס

1 חב' עלי סלק או חסה שטופה וקצוצה

חצי בצל סגול קצוץ

1 סלק מגורר

1 גזר חתוך לגפרורים או מגורר

חצי כוס תמרים קצוצים

רימון מפורק לגרגרים

לרוטב ויניגרט-דבש:

5 כפות שמן זית

4 כפות תרכיז תפוזים

2 כפות דבש

1 כף חרדל

1 כף חומץ

שן שום כתוש

מלח ופלפל

להגשה כמו בתמונה:

גריסיני או מקלות בייגלך ארוכים או בצל ירוק.

אופן ההכנה:

טוחנים את כל מרכיבי הרוטב עם מקל בלנדר.

מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומגישים עם הרוטב.

להגשה אישית, מסדרים מסגרות מהגריסיני או בצל ירוק, בכל מסגרת מסדרים ירק אחר של הסלט,

מגישים עם קערית רוטב בצד.

טיפ – על מנת למנוע השחרה של התפוחים, משרים את התפוחים במי שימורי אננס,

או מים עם מיץ לימון לכמה דקות ומסננים.

למניעת ירידת צבע מהסלק, משרים את הסלק המגורר במים קרים, מסננים ומיבשים.

תמיד חלמת להתמקצע במה שאת אוהבת באמת?

אם את –
– שואפת להתמקצע בקורס שמקיף את כל יסודות הקונדיטוריה, הפטיסיירי והאפייה.
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מדויקות ומושלמות.
– חולמת לגלות את הסודות של הקונדיטורים הגדולים בארץ.
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך.
זה בדיוק בשבילך!
קורס פטיסיירי שף לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
או חייגי ישירות למשרד –  02-652-2227

צילום: שושי גרינוולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

גם את שייכת לקהילה שלנו, נכון? שימי ❤ אנחנו שולחות פעמיים בשבוע בשני וחמישי. לא קיבלת? תבדקי בקידומי מכירות או בספאם

לימודים זה רק בסיעור מוחות. אל תתפשרי על פחות >>>

אולי יעניין אותך גם?

מתלבשת עם רותה

לפני לידה? עוד המלצות לבגדים בשבילך

רותה

רגע על תקשורת

אולי הוא על הרצף?/ חלק שני

רחלי שרון

קוצים

חכמת ההמונות

מגרד לי!!

חדוה

תמונה של מספרי החדרים במלון שמסופר עליהם בכתבה

סיפורי יום יום

הכל תלוי במזל: אפילו החדר במלון

הניה שוורץ

טראפלס

קולינריה מנצחת

טראפלס שוקולד משובחים

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי