האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

פשטידת סימנים עם כרישה (כרתי) וקרע

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

פשטידה מהירה בטעם שכולם אוהבים, מתאימה לסימני ראש השנה,
אפשר לאמץ את הפשטידה לכל עונות השנה, ואז מחליפים את הקרע בקישואים
החומרים הדרושים:
כף שמן זית
2 כרשות נקיות ופרוסות
קישוא קרע ללא גרעינים קצוץ דק
בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום כתושות
כף גדושה א. מרק בצל
1/2 כוס מיונז
2 ביצים
1/4 כוס קמח
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הירקות לריכוך והזהבה קלה.
מערבבים עם יתרת החומרים ואופים בתבנית מאורכת או בתבניות אישיות קטנות.
אופים ב-180 מעלות, כחצי שעה, עד שמזהיב.

תמיד חלמת להתמקצע במה שאת אוהבת באמת?

אם את –
– שואפת להתמקצע בקורס שמקיף את כל יסודות הקונדיטוריה, הפטיסיירי והאפייה.
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מדויקות ומושלמות.
– חולמת לגלות את הסודות של הקונדיטורים הגדולים בארץ.
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך.
זה בדיוק בשבילך!
קורס פטיסיירי שף לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
או חייגי ישירות למשרד –  02-652-2227

צילום: שושי סירקיס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

לימודים זה רק בסיעור מוחות. אל תתפשרי על פחות >>>

גם את שייכת לקהילה שלנו, נכון? שימי ❤ אנחנו שולחות פעמיים בשבוע בשני וחמישי. לא קיבלת? תבדקי בקידומי מכירות או בספאם

אולי יעניין אותך גם?

מטיחה שירה

מחר תבוא

אפרת אבוקסיס

חכמת ההמונות

בעלי נשבה בשבי הקונספירציות : (

טלי

חכמת ההמונות

הילדה שלי עדיין בוכה כל בוקר…

אפרת

קולינריה מנצחת

פהיטס עוף – מעדן מוקפץ מקסיקני

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי