עדיין במרתון הלביבות : )
מעולות לאוהבי התירס, חמות, טעימות ונחטפות מהצלחת מיד כשמגישים!
החומרים הדרושים:
1 קופסת שימורים
2 ביצים
8 כפות קמח
250 גר' גבינה לבנה או קוטג'
חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
חופן בצל ירוק קצוץ – לבחירה
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים יחד, מחממים שמן במחבת, מטגנים לביבות, מגישים מיד!
- ללביבות פרווה, מוותרים על הגבינות. ניתן לגוון עם תפו"א מגורר, או עם קוואקר לתוספת בריאות.
רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל? 🌮🥯🍖🍰
הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי –
וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!!
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
3 Responses
נראה מצוין!
אם אני מעוניינת לוותר על הקמח
(עבור גירסה ללא גלוטן, לא אוהבת את הקמחים המיוחדים..)
מה אפשר להוסיף?
את יכולה לשים במקום קמח, פירורי לחם.
מבחינתי שרק לביבות יחטפו ובשום פנים ואופן לא בני אדם.. מוכנה בשמחה שעל כל חטוף או חטופה הייתי משחררת לביבה.