איזה כיף שאת איתנו : )

הכי קל וטעים (לא רק) בחורף: בטטות מקורמלות בתנור

שבי רגע

חורף. מה שאנחנו מחפשות זה אוכל חם, מזין, טעים והכי חשוב: מהיר!

אז קבלו את המתכון הבא, שהוא גם מחמם, בריא, וקל!

בטטות צלויות בתנור של עז תלם.

רק לשטוף, לתבל, להדליק את התנור על חום גבוה – ויש לך תוספת מדהימה.

לא בטוח שכל הילדים התחברו, אבל גם אנחנו צריכות לאכול, לא?

חורף בריא : )

4 Responses

  1. מתכון מדהים.
    ממש ממליצה לנסות.
    קל וטעים ביותר.

    באופן כללי – ממליצה מאד מאד על האתר של עז. שווה לנסות.

    1. הכנתי את זה היום, בלי תימין
      כל התבנית נגמרה ברגע שיצאה מהתנור
      באמת מתכון נהדר

  2. הכנתי, רעיון מגניב לבטטה!

    רק צריך להיזהר עם הכמות של הנוזלים,
    אני פירגנתי לתומי, והבטטה ספגה קצת יותר מידי שמן: (

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

ארוחה עסקית

כמה אני מקבלת לשעת עבודה בעסק עצמאי?

מרים קטנוב

קולינריה מנצחת

סופגניות מושלמות וגם: קרם דיפלומט וגנאשים

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי

מטיחה שירה

אחרי החגים נשתה קפה ועוגה

אפרת אבוקסיס

נותנת מקום

פרק 29: התסרוקת הכי יפה

שרי וולך