האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

פטיפור שכבות קל הכנה!

מירי וקסברגר

משהו טעים, כשבא לך לפנק… תשמרי שלא יגמר רק כשאת מיישרת את העוגה בתבנית עוד לפני שהגשת : )

לא תאמיני באיזו קלות תצליחי להכין פטיפור כל כך טעים.

פטיפור שכבות קל הכנה

להמיס:

100 גרם שוקולד מריר

3 כפות טחינה

כוס חמאת בוטנים

2 כפות דבש

1/4 כוס שמן

50-100 גרם אגוזים קצוצים – לבחירה

לכבות את הלהבה ולהוסיף:

250 גרם ביסקוויט מפורר

לשטוח בתבנית מלבנית גודל 20*30

להקפיא ל-1/2 שעה.

שכבה ב'

מחממים יחד (לא להרתיח):

250 גרם שוקולד מריר

1 כוס קצפת פרווה גולמית (להשיג במכירה של מוצרי אפיה) 

1/4 כוס מים

יוצקים על שכבה א', מקפיאים היטב ומפשירים חלקית וחתוכים קוביות קטנות ומשורטטות (כמו בתמונה בתחילת הפוסט) ניתן לקשט בשושנה גנאש וצורה משוקולד.

או כמו בתמונה הבאה בתבנית סיליקון.

רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים/סדנאות  לקבוצות? 

קורס פטיפורים /סדנאות לקבוצות בכל הארץ.

 שלחי מייל a0527603117@gmail.com

3 Responses

  1. הי, למה הכוונה קצפת גולמית? האם אפשר בשמנת מתוקה להקצפה חלבית?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

רוצה לקבל את כל הסודות של השפים ישירות למייל? הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי – וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס!! להצטרפות לחצי כאן >>>

עושה קניות לחורף? תרוויחי יותר עם עמוד הקופונים שלנו! 5% לקניית ספרים ביפה נוף, 10% בקינדר טויס, 5% במרקם – ליצירות ליום גשום, 10% באהבה קטנה ועוד!!! הכל בלחיצה פה >>>

אולי יעניין אותך גם?

יושבת רגע

לקרוא זה טוב? לא בטוח!

שבי

ארוחה עסקית

יש לך מקצוע, אבל אין לך מה למכור

מרים קטנוב

זה פוגש אותי

לשתוק נכון/ הודיה אלבאז

הודיה אלבאז

אמא ל-15

15 ילדים, אבל צריך לעורר אותם שייקחו חלק…

אסנת פוקס