פורים מתחיל הרבה לפני י"ד אדר בשיטוט ארוך בגאולה/ רבי עקיבא, ממקס סטוק ועד הכל בשקל.
תורים ארוכים, חנויות עמוסות – כולן מחפשות ערימות של פריטים שונים ומשונים כדי להשלים את התחפושות הנותרות:
נחש מפלסטיק/ מקטרת ממתכת/ גרביים פסים וורוד-כחול/ גלגל ים שחור/ דלי אפור עם ידית שחורה/ כפפות ירוקות—
ויש כמובן גם את סאגת משלוחי המנות – אלו שעולים הרבה כסף, אלו שעולים הרבה זמן, ולחפצים ביקרם – גם וגם… (רק אל תשכחו את המתנה למנגנת המחליפה בגן שולה).
אבל אם בין כך נתרוצץ, בין כך נעמוד בתור בלתי נגמר עם מוזיקה פורימית בלתי-משמחת…
בואו ננסה למצוא את הטאצ' האישי שלנו בפנים, נכניס קצת טעם, חיבור אישי שלנו,
שלא נתחפש לריק, ולא נעטוף לבהלה : )
לחשוב בתוך הקופסה
לא משנה מה תשלחו – עוגה/ סלט/ לחמנייה או משקה מרענן, עיקר הסיפור הוא הקנקן שבלי ספק שמדרג את מה שיש בתוכו.
נתחיל מקופסאות. הן אמנם מעלות את המחיר של המשלוח, אבל שוות כל שקל.
אין כמו לקבל משלוח בקופסה יפה, והמומחיות יכולות גם לעטוף קופסה של ביסקוויטים ואפילו קופסת נעליים.
קופסה מלאה בכל טוב, (שימו לב לתמציות תה שקיבלו תיוג של "תהנו"), מקור: מתנתא
עוד אחד מינימליסטי ואנין עם כלום עבודה. שלושה סוגי ציפויים לכדור שוקולד בסיסי , מקור
כל אחד והשק(ית) שלו
לפעמים כדאי לצאת מהקופסה.
גם שקית צלופן עם סרט אורגנזה תעשה עבודה מדהימה, וכל עוגיית שוקולד צ'יפס פשוטה נראית אחרת לגמרי בפנים.
עוגיות או לא להיות, מקור
יפות ואציליות, מקור
ואי אפשר בלי קריצה, אגוזי מלך, מקור: מתנתא
אני צנצנת : )
אין ספק שצנצנת עושה את העבודה הכי טוב.
אין כמו לקבל עוגיות/ ריבה/ גרנולה בצנצנת ארוזה היטב, ואותן גם הכי קל למחזר.
צנצנות של גרבר/ סילאן או שמן קוקוס (שצריכות טבילה לפני שימוש חוזר) יעשו עבודה נהדרת, אז תתחילו לאגור אותן.
בסך הכל צנצנת ונייר עטיפה חום, יאממי. מקור
מה שלא תשימו בפנים, בצנצנת זה נראה הרבה יותר טוב, מקור
כמה פשוט, ככה יפה, מקור
מישהו קם מוקדם לחלוב את הפרה ולקטוף אוכמניות, מקור
עטוף על עטוף
אנחנו בעולם שדוגל בשקיפות, אבל את העוגה שלכם, תעטפו יפה.
הבחושה הכי פשוטה, מקבלת שדרוג אדיר כשהיא מצופה בנייר.
אם תוסיפו לה משהו ירוק, בכלל נתתן טאצ' של וינטאג' אמיתי, מקור
תבנית פשוטה, עוגה פשוטה וקסם של מראה, מקור
נראה שאין שכנה שתתנגד לקבל לחם ביתי עטוף, עדיף כוסמין מצופה בגרעינים, מקור.