איזה כיף שאת איתנו : )

פשטידת סימנים עם כרישה (כרתי) וקרע

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

פשטידה מהירה בטעם שכולם אוהבים, מתאימה לסימני ראש השנה,
אפשר לאמץ את הפשטידה לכל עונות השנה, ואז מחליפים את הקרע בקישואים
החומרים הדרושים:
כף שמן זית
2 כרשות נקיות ופרוסות
קישוא קרע ללא גרעינים קצוץ דק
בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום כתושות
כף גדושה א. מרק בצל
1/2 כוס מיונז
2 ביצים
1/4 כוס קמח
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הירקות לריכוך והזהבה קלה.
מערבבים עם יתרת החומרים ואופים בתבנית מאורכת או בתבניות אישיות קטנות.
אופים ב-180 מעלות, כחצי שעה, עד שמזהיב.

תמיד חלמת להתמקצע במה שאת אוהבת באמת?

אם את –
– שואפת להתמקצע בקורס שמקיף את כל יסודות הקונדיטוריה, הפטיסיירי והאפייה.
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מדויקות ומושלמות.
– חולמת לגלות את הסודות של הקונדיטורים הגדולים בארץ.
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך.
זה בדיוק בשבילך!
קורס פטיסיירי שף לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי

נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
או חייגי ישירות למשרד –  02-652-2227

צילום: שושי סירקיס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

יומולדת לאעופה טורס!! לספונטניות: מסלול לאלפים האוסטריים בשבוע הבא 😮>>>

מחפשת פעילות שתסגור לך את הפינה? ערכת יצירה לכיתה? לצוות? לבת מצווה? קבלי 10% הנחה באתר של "הרמוניה" ערכות יצירה מדהימות לכל גיל! בלחיצה פה תראי את הקופון שלנו >>>

אולי יעניין אותך גם?

ממומן

את לפני קנית הזמנת מיטה לחדר ילדים, או חדר אירוח?

עיצוב פנים

תאורה: הקסם של הבית

פערי רינגל

סיפורת ושירה

סיפור לחנוכה: מחכה

דבורי

מטבח

עוגת מעדן חלבית

מירי וקסברגר