פשטידה מהירה בטעם שכולם אוהבים, מתאימה לסימני ראש השנה,
אפשר לאמץ את הפשטידה לכל עונות השנה, ואז מחליפים את הקרע בקישואים
החומרים הדרושים:
כף שמן זית
2 כרשות נקיות ופרוסות
קישוא קרע ללא גרעינים קצוץ דק
בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום כתושות
כף גדושה א. מרק בצל
1/2 כוס מיונז
2 ביצים
1/4 כוס קמח
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת, מטגנים קלות את הירקות לריכוך והזהבה קלה.
מערבבים עם יתרת החומרים ואופים בתבנית מאורכת או בתבניות אישיות קטנות.
אופים ב-180 מעלות, כחצי שעה, עד שמזהיב.
תמיד חלמת להתמקצע במה שאת אוהבת באמת?
אם את –
– שואפת להתמקצע בקורס שמקיף את כל יסודות הקונדיטוריה, הפטיסיירי והאפייה.
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מדויקות ומושלמות.
– חולמת לגלות את הסודות של הקונדיטורים הגדולים בארץ.
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך.
זה בדיוק בשבילך!
קורס פטיסיירי שף לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי
נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
או חייגי ישירות למשרד – 02-652-2227
צילום: שושי סירקיס