ברגע האחרון לפני שבת כשאת מחליטה שחסר עוד משהו קליל, כמה דקות לפני שדופקים אורחים בלתי צפויים, או סתם לארוחת ערב משודרגת, מתכון קליל שטעמתי בסעודה שלישית אצל אחותי ומיד נכנס לספר המתכונים הביתי.
החומרים:
חבילת כרובית קפואה
חצי כוס שמן
כוס מיונז (- אפשר בהחלט להפחית)
6 ביצים
מלח, פלפל
הכנה:
לשפוך מים רותחים על הכרובית, להוסיף את שאר החומרים, לערבב, להכניס לתנור מחומם מראש, לאפות עד שמשחים –
ולשמור על הפשטידה שלא תגמר עד שבת.
בתאבון!