משהו טעים, כשבא לך לפנק… תשמרי שלא יגמר רק כשאת מיישרת את העוגה בתבנית עוד לפני שהגשת : )
לא תאמיני באיזו קלות תצליחי להכין פטיפור כל כך טעים.
פטיפור שכבות קל הכנה
להמיס:
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות טחינה
כוס חמאת בוטנים
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן
50-100 גרם אגוזים קצוצים – לבחירה
לכבות את הלהבה ולהוסיף:
250 גרם ביסקוויט מפורר
לשטוח בתבנית מלבנית גודל 20*30
להקפיא ל-1/2 שעה.
שכבה ב'
מחממים יחד (לא להרתיח):
250 גרם שוקולד מריר
1 כוס קצפת פרווה גולמית (להשיג במכירה של מוצרי אפיה)
1/4 כוס מים
יוצקים על שכבה א', מקפיאים היטב ומפשירים חלקית וחתוכים קוביות קטנות ומשורטטות (כמו בתמונה בתחילת הפוסט) ניתן לקשט בשושנה גנאש וצורה משוקולד.
או כמו בתמונה הבאה בתבנית סיליקון.
רוצה לקבל עוד מתכונים שווים והטבות? מתעניינת בקורסים/סדנאות לקבוצות?
קורס פטיפורים /סדנאות לקבוצות בכל הארץ.
שלחי מייל a0527603117@gmail.com
3 Responses
יש תחליף לאגוזים?
יש תחליף לחמאת בוטנים?
הי, למה הכוונה קצפת גולמית? האם אפשר בשמנת מתוקה להקצפה חלבית?