האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

פהיטס עוף – מעדן מוקפץ מקסיקני

ציפי כהן, הקמפוס הקולינרי

עוף מוקפץ טעים ומזמין בסגנון מקסיקני – ארוחה שלימה במחבת!

מעולה כתוספת או כארוחה מגוונת וקלילה לחול המועד.

חומרים:

חזה עוף גדול חתוך לרצועות דקיקות

 1 בצל גדול חתוך לרצועות דקות

 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקיקות

 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקיקות

 1 פלפל חריף חתוך לפרוסות דקיקות

 1 עגבנייה חתוכה ופרוסה או עגבניות שרי

 1 שיני שום קצוצות

 4 כפות של כוסברה קצוצה

 2 כוס שמן

 1/2 מלח ופלפל

 כף שטוחה של כמון

אופן ההכנה:

  1. מחממים היטב את השמן במחבת ומטגנים בו את רצועות העוף – רצוי בכמה סבבים – עד שהן משנות את צבען ומעט משחימות, מוציאים את העוף ושומרים בצד.
  2. באותו מחבת, מטגנים את הבצל לצבע זהוב, מוסיפים את השום, הפלפלים והעגבניות ומטגנים יחד עד לריכוך.
  3. מחזירים את רצועות העוף ומקפיצים יחד למשך 2 דקות נוספות, מתבלים.
  4. מוסיפים כוסברה, מערבבים.

 מגישים מיד על טורטייה, או מגולגל בטורטייה, בלווי סלט ירקות קצוץ, אבוקדו ואיולי פלפלים או איולי בצל ירוק.

רוצה לקבל מתכונים וטיפים מהשפים שלנו ישירות למייל?
הצטרפי לניוזלטר השבועי של הקמפוס הקולינרי
וקבלי בכל שבוע טיפים שווים, מתכונים מיוחדים והפתעות שתשמחי לא לפספס! 
להצטרפות לחצי כאן ←

2 Responses

  1. נשמע טעים!
    כתוב 2 כוס שמן נראה לי שזו טעות נשמח לקבל כמויות מעודכנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

לימודים זה רק בסיעור מוחות. אל תתפשרי על פחות >>>

גם את שייכת לקהילה שלנו, נכון? שימי ❤ אנחנו שולחות פעמיים בשבוע בשני וחמישי. לא קיבלת? תבדקי בקידומי מכירות או בספאם

אולי יעניין אותך גם?

חכמת ההמונות

בעלי נשבה בשבי הקונספירציות : (

טלי

אמהות טובות

סוכת שלום, גם במלחמה – מדריך פרקטי לימי חירום

אביטל כהן, פסיכולוגית

ailxepress

דירת ארעי? ככה תקנו בשבילה בזול

פנינה ריימונד

מטיחה שירה

מחר תבוא

אפרת אבוקסיס