עוגיות פיסחיות שנראות בדיוק כמו עוגיות 'רעידת אדמה' של כל השנה.
מה צריך?
180 גר' שוקולד
2 כפות שמן
2 ביצים שלמות
רבע כוס סוכר
2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה
חצי כפית אבקת אפייה
כוס שקד טחון
סוכר
אבקת סוכר
מה עושים?
ממיסים את השוקולד עם השמן,
מקציפים את הביצים עם הסוכר,
מערבבים את שתי התערובות יחד מוסיפים את הקמח תפו"א, השקדים ואת האבקת אפייה.
שמים את המלית במקרר שעתיים,
יוצרים כדורים.
מכינים צלחת אחת עם אבקת סוכר, וצלחת עם סוכר.
מערבבים כל כדור בסוכר ואבקת סוכר.
מועכים קלות.
אופים בחום של 180 מעלות עשר דקות.