האתר בהרצה, אנחנו יושבים על זה עכשיו...

עוגיות 'רעידת אדמה' לפסח

שבי

עוגיות פיסחיות שנראות בדיוק כמו עוגיות 'רעידת אדמה' של כל השנה.

מה צריך?

180 גר' שוקולד

2 כפות שמן

2 ביצים שלמות

רבע כוס סוכר

2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה

חצי כפית אבקת אפייה

כוס שקד טחון

סוכר

אבקת סוכר

מה עושים?

ממיסים את השוקולד עם השמן,

מקציפים את הביצים עם הסוכר,

מערבבים את שתי התערובות יחד מוסיפים את הקמח תפו"א, השקדים ואת האבקת אפייה.

שמים את המלית במקרר שעתיים,

יוצרים כדורים.

מכינים צלחת אחת עם אבקת סוכר, וצלחת עם סוכר.

מערבבים כל כדור בסוכר ואבקת סוכר.

מועכים קלות.

אופים בחום של 180 מעלות עשר דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לוח חם

להרקיד ולסחוף קהל זה בנשמה שלך? הצלחת אפילו לעשות כסף מג'ימבורי והפעלות? את רוצה לקפוץ לרמה הבאה להיות מרקידה שמרוויחה 3,500 ש"ח להרקדה? פייגי בורשטיין מג'מפר בקורס הכשרת מרקידות אסקטרא, שימי לב- 83% מבוגרות הקורס מרקידות בשטח! לקבלת סילבוס לחצי כאן>>> 9744169b@gmail.com

אולי יעניין אותך גם?

חכמת ההמונות

אפשר למנוע פלטפוס?

נחמי

יושבת רגע

אלול? את רצינית? קודם כל שאני אזכור איך קוראים לי

שבי

מתכונים מהסרטים

עוגת תפוחים בשכבות, לצפייה >>>

שבי רגע

קולינריה מנצחת

חצילים ובטטות בטמפורה בתיבול ספייסי צ'ילי – מעולה לסעודה חגיגית

ציפי כהן והקמפוס הקולינרי