עוגיות אנרגיה בריאות, ללא סוכר, ללא גלוטן, ללא נקיפות מצפון.
פריך בחוץ, רך בפנים, וטעים בטרוף.
אז מה את מחכה, רוצי להכין : )
החומרים הדרושים:
1/2 כוס טחינה גולמית
1/4 כוס מייפל או סילאן או תחליף סוכר כמו סוכרלוז (ביחס תואם)
3/4 כוס קמח שיבולת שועל
3/4 כוס אבקת שקדים (או כוס וחצי של אחד מהם)
2 כפיות שטוחות א.אפייה
100 גר' או יותר שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה:
מערבבים את הכל לתערובת בצקית אחידה,
יוצרים כדורים ומשטחים מעט,
אופים עד שמעט מזהיב כ-10 דקות.
- העוגיות מעולות ביומיים הראשונים, לאחר מכן הם קצת מתרככות.
- ניתן להשיב את הפריכות באפייה קצרה בתנור.
- ניתן להקפיא, מומלץ לאפות מעט לאחר ההפשרה כדי להחזיר את הפריכות.
- למעוניינים להימנע לגמרי מסוכר, ניתן להשתמש בשוקולד 85% מוצקי קקאו או שוקולד עם תחליף סוכר.

תמיד חלמת להתמקצע במה שאת אוהבת באמת?
אם את –
– שואפת להתמקצע בקורס שמקיף את כל יסודות הקונדיטוריה, הפטיסיירי והאפייה.
– רוצה ליישם תהליכי עבודה נכונים ומקצועיים ולייצר פרזנטציות מדויקות ומושלמות.
– חולמת לגלות את הסודות של הקונדיטורים הגדולים בארץ.
– מחפשת מקום לימוד מקצועי מבלי לוותר על אורחות החיים שלך.
זה בדיוק בשבילך!
קורס פטיסיירי שף לנשים – כשר למהדרין!
חוויה מקצועית ברמה בין לאומית בקמפוס הקולינרי
נותרו מקומות אחרונים, מכאן את משריינת לך מקום >
או חייגי ישירות למשרד – 02-652-2227
10 Responses
נראה טוב
אפשר להחליף קמח שיבולת שועל בקמח כוסמין?
בכמה מעלות אופים ???
האם אפשר להמיר לקמח רגיל?
והאם טוב בהקפאה?
גם אני שואלת בכמה מעלות?
אני המרתי לקמח רגיל, ואת האבקת שקדים לקוקס
180 מעלות
יצא נדיר!!!!!
180 מעלות יצא לי שרוף מבחוץ
לדעתי כדאי פחות
אבל עם זאת יצאו נחמדות מאד
החלפתי במקום שיבולת שועל רק שקדים, יצא לי חולי ומתפורר לגמרי. הפכתי את הכל לכדורי שוקולד תמרים וקוקוס…
לכל מי ששאלה, אופים בדרך כלל על 180 לעשר דק בערך.
וואו עוגיות טעימות מאד!!!!!!!!!!!
שווה להכין ממש ממכר
הם לדעתי הכי טעימות יר מהמקפיא